Răzvan Burleanu dorește vaccinarea fotbaliștilor de „națională”: „Vaccinul este o oportunitate”

4 săptămâni in urmă 20

La finalul Comitetului Executiv de astăzi, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut o conferință de presă. Unul dintre subiectele abordate a fost cel al vaccinării sportivilor.

Întrebat dacă fotbaliștii echipei naționale se vor vaccina înainte de meciul cu Germania, Răzvan Burleanu a spus: „Planurile noastre așa sunt. În momentul de față așteptăm, este o chestiune de soft, pentru a ni se permite nouă ca Federație să creăm un cont pe platforma de vaccinare și de acolo se vor încărca toate informațiile jucătorilor și membrilor de staff tehnic”.

Răzvan Burleanu: „Mă voi vaccina când îmi va veni rândul”

Chestionat despre posibilitatea ca unii fotbaliști să refuze vaccinarea, președintele FRF a spus că „vaccinul este un act voluntar, o oportunitate pe care o avem”. Și a declarat că el se va imuniza: „Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă privește, mă voi vaccina când îmi va veni rândul. Nu fac parte din stafful tehnic al niciunei echipe naționale, prim urmare rândul meu probabil va veni în aprilie sau la final de martie”.

Răzvan Burleanu a explicat procedura: „Team-managerii fiecărui lot sunt responsabili de a-i programa pe fiecare dintre jucătorii noștri. Se crează un cont la nivelul Federației, probabil mai multe subconturi pentru fiecare lot în parte, iar fiecare team-manager va sta în contact cu jucătorii și membrii staffurilor tehnice, pentru a-i programa”. Totodată, a declarat că jucătorii care evoluează în străinătate vor fi vaccinați în România.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și:

FCSB. Un truc al lui Thomas Neubert a generat amenzi de 7.000 de euro, clubul a plătit 6.000!VIDEO Răzvan Burleanu a anunțat primul meci din România la care prezența spectatorilor ar putea fi permisă pe stadion: „La capacitate de 30%”

Halucinant ce i-a spus o româncă iubitului spaniol. Bărbatul i-a dat 1.000.000 de euro

Libertatea

Playtech: De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sărite
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă