Răzvan Burleanu, atacat și de Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova: „FRF se transformă în agent de jucători!”

1 lună in urmă 1

Răzvan Burleanu a fost atacat și de Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova! Regula cu doi jucători sub 21 de ani impusă de FRF nu este nici pe placul lui Rotaru, care susține că forul condus de Burleanu s-a transformat în „agent de jucători”.

Mihai Rotaru susține că scopul cluburilor n-ar trebui să fie să tot vândă jucători în străinătate și susține că Valentin Mihăilă oricum ar fi ajuns repede în fotbalul mare, chiar și fără regula U21.

Tot mai mulți antrenori din Liga 1 au fentat regula impusă de FRF, iar unul dintre cei doi jucători U21 a fost înlocuit de nenumărate rânduri încă din primele minute. Federația Română de Fotbal dorește ca echipele să fie obligate să înceapă meciurile cu doi jucători U21 pe teren, dintre care unul să joace până la final, iar celălalt să stea pe teren cel puțin până la pauză.

Mihai Rotaru pune presiune pe Răzvan Burleanu: „FRF se transformă în agent de jucători!”

„Scopul nostru nu e să avem 22 de jucători la echipe puternice de afară, cum a spus FRF. Nu ăsta e scopul. FRF se transformă în agent de jucători și asta e greșit. Scopul nostru nu e să fim o academie pentru fotbalul de afară. Nu trebuie să avem obiectiv să vindem mai mult decât Croația sau Polonia.

Scopul e să avem un fotbal bun. Oricum, tot noi vom vinde: Craiova, Viitorul și FCSB. Dar asta nu va ajuta Liga 1. Să nu facem din regula U21 meritul vânzărilor din ultima vreme. Mihăilă joacă de la 16 ani, la FCSB sunt cazuri asemănătoare”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

„Noi trebuie să dezvoltăm fotbalul românesc, să forțăm cluburile să fie mai puternice. Da, e bine să vindem pe sume mari, dar repet, nu ăsta trebuie să fie scopul. Vânzarea trebuie să fie o consecință a unui fotbal bun”, a mai afirmat patronul Universității Craiova.

The post Răzvan Burleanu, atacat și de Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova: „FRF se transformă în agent de jucători!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă