Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre Euro 2020! Câți fani ar urma să avem pe Arena Națională: „Meciul test este cu Germania”

1 lună in urmă 1

Răzvan Burleanu nici nu se gândește că România nu va putea organiza Campionatul European! Amânat pentru acest an, turneul final ar urma să aibă loc conform scenariului inițial, în 12 țări.

Mai mult, președintele FRF crede că Arena Națională poate fi umplută pe jumătate, la meciurile de la Euro. România va găzdui patru partide de la Euro 2020. Pentru acestea, oficialii de la București vor pune la dispoziție Arena Națională, dar și cele trei stadioane construite de la zero, în vedere turneului final: Stadionul Steaua, Arcul de Trumf și Stadionul Rapid.

În plus, Burleanu a subliniat din nou că așteaptă revenirea spectatorilor pe stadioane la marele meci cu Germania, din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Euro 2020, la București! Răzvan Burleanu: „Singurul lucru în discuție este numărul spectatorilor!”

„Cred că este exclus un asemenea scenariu. Particip la toate întâlnirile la nivel internaţional legate de Euro 2020. Niciodată nu s-a discutat un asemenea scenariu. S-au discutat foarte multe alte scenarii. De la 1 februarie am reluat întreaga activitate a grupului operaţional de lucru pentru Euro 2020. Inclusiv managerul pentru Arena Naţională a venit la Bucureşti. Sunt sigur în momentul de faţă că singurul scenariu este acela ca Euro să se desfăşoare în cele 12 ţări. Singurul lucru care rămâne în discuţie este numărul spectatorilor, de la oraş la oraş”, a spus Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă.

„Următorul pas este să avem spectatori, iar după cum ştiţi meciul test pe care l-am propus autorităţilor guvernamentale este cel cu Germania, de pe Arena Naţională. În martie-aprilie avem ca obiectiv să putem să regăsim 30 la sută din capacitatea stadioanelor ocupată cu spectatori, după care în luna iunie să putem să ajungem la 50 la sută în ceea ce priveşte meciurile de la Euro”, a mai spus președintele FRF.

The post Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre Euro 2020! Câți fani ar urma să avem pe Arena Națională: „Meciul test este cu Germania” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă