Războiul dintre Giovani Becali și Anamaria Prodan, tranșat de un alt impresar: „Anei i s-a făcut «Maradona»! Care e metoda înșelătoriei | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 1

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin de la Juventus Torino, a sintetizat la emisiunea ProSport LIVE războiul dintre Giovani Becali și Anamaria Prodan.

Transferul lui Dennis Man a iscat multe nenumărate controverse. Anamaria Prodan, cea care îl impresaria pe mijlocaşul ofensiv de 22 de ani, a fost nemulţumită de atitudinea lui Gigi Becali şi de implicarea lui Giovanni Becali în transferul fotbalistului de la FCSB la Parma.

Anamaria Prodan a dezvăluit că Dennis Man (22 de ani) a fost obligat să renunţe la colaborarea pe care o are cu agentul său şi să semneze un contract cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali.

Războiul dintre Giovani Becali și Anamaria Prodan a fost descris tranșant de un alt impresar: „I s-a făcut Maradona Anei!”

„Dennis Man era un jucător determinant pentru FCSB. Dar e bine că a plecat în străinătate. Giovani Becali nu e de vină cu nimic, eu aș fi făcut la fel, mi-aș fi făcut meseria! Nu mi-e frică de Giovani, îmi este frică doar de Dumnezeu și nevastă.

I s-a făcut Maradona Anei! Nu a fost jecmănită, e un cuvânt cam dur. A fost o diferență de cifre la salariu. Fără să supere pe mine, Dennis Man este vinovat că Anamaria Prodan a fost sărită din schemă. Nu impresarii sunt de vină, să fie clar!

N-o văd atât de improtantă! Este o femeie care a reușit în lumea bărbaților. Când mi l-a furat pe Nicușor Stanciu n-am dat jucătorul în judecată, n-am zis nimic, mi-am luat paguba. Asta trebuie să facă și ea acum. Să-și ia paguba.

Nu vreau să-i iau meritele, dar impresariatul e o lume a bărbaților. Ca femeie doar Ana contează, Liubliana nu e impresar. Amândouă au această meserie, dar nu le consider rivale. Dar dintre femei, Ana e prima”, a declarat Florin Manea.

Ce este metoda Maradona? Înșelătorie românească din anii 90

Vedeta argentiniană a dat numele unei înșelătorii care a făcut multe victime în România. Este vorba despre Maradona, din cauza căreia foarte mulți oameni au fost păcăliți cu sume importante de bani.

Diego Maradona a dat numele unei înșelătorii care a făcut ravagii în România anilor 90. Legătura cu starul fotbalului mondial vine că o paralelă între modul în care Maradona ascundea mingea de adversari cu driblingurile sale și felul în care escrocii își folosesc degetele pentru a a sustrage banii.

Escrocii ofereau un curs valutar mai bun decât cel al băncilor sau al caselor de schimb. Aceștia luau banii de la victime și în teancul de valută strecurau bucăți de ziar. Oamenilor li se numărau banii reali în față și într-o clipă de neatenție le era înmânat un teanc în care se aflau bucăți de ziar strecurate printre bancnote.

The post Războiul dintre Giovani Becali și Anamaria Prodan, tranșat de un alt impresar: „Anei i s-a făcut «Maradona»! Care e metoda înșelătoriei | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă