Războiul de la Poli Iași care a rupt în două clubul moldav! ProSport a aflat care sunt taberele din lot și de partea cui este antrenorul Nicolo Napoli | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 25

După conflictul dintre Andrei Cristea (36 de ani) și Uros Djuranovici (27 de ani) lucrurile nu s-au liniștit la Iași. În vestiar s-au format două tabere care se războiesc pe toate planurile: jucătorii români versus jucătorii străini. Italianul Nicolo Napoli îi susține pe expați.

Haosul continuă la Poli Iași! Echipa clasată în acest moment pe locul 15 se află în poate cel mai greu moment al istoriei sale! Rezultatele întârzie să apară, iar jucătorii sunt într-un război total atât pentru plata salariilor cât și pentru influența din vestiar. ProSport a dezvăluit în exclusivitate că atacantul veteran Andrei Cristea (36 de ani) a intrat într-un conflict cu muntenegreanul Uros Djuranovic (27 de ani), iar răfuiala a escaladat chiar într-un conflict fizic. Reporterii ProSport au continuat să investigheze cazul și au aflat toate detaliile războiului de la Poli Iași.

Totul ar fi plecat de la Consiliul Director care a ales să plătească salariile diferențial. În loc să împartă banii în mod egal, conducătorii ieșenilor le-au plătit salariile cu prioritate fotbaliștilor străini. Asta deși în ultima vreme au apărut în presă informații cum că românii ar fi fost cei care au beneficiat de acest lucru.

Ciprian Paraschiv confirmă problemele de la Iași

Deși toată lumea de la Iași încearcă să pună „batista pe țambal”, președintele Ciprian Paraschiv a recunoscut parțial cearta dintre cei doi: „N-am apucat să aflu exact situația. Într-adevăr, poate s-au certat, se întâmplă în lumea fotbalui să mai existe și certuri. Cred că principalul argument este acea plată diferențiată făcută de cei din Consiliul Director.

E total anormal. Nu e ok ca unul să mănânce cozonac și restul să nu mănânce nimic. O felie de pâine o împarți la toată lumea. Din ce am înțeles din vestiar, nu a fost vorba de o bătaie, pur și simplu ar fi fost o ceartă. Eu nu eram cu băieții, că atunci aș fi știut mult mai multe”, a declarat Ciprian Paraschiv, în exclusivitate, pentru ProSport.

59 de goluri în 178 de meciuri a marcat Cristea pentru Poli Iași în Liga 1, all-time

Prima scânteie a pornit de la Andrei Cristea

Sursele ProSport din vestiarul ieșenilor susțin că la finalul meciului cu FC Argeș, terminat 0-0, Andrei Cristea s-a poziționat în spatele autocarului în drumul spre casă. O bună perioadă de timp, acesta i-a șicanat și ironizat pe fotbaliștii străini din lot. În momentul în care autocarul a oprit într-o benzinărie, Uros Djuranovic l-ar fi înfruntat pe Andrei Cristea, iar cei doi s-au îmbrâncit puternic.

Salvarea a venit de la antrenorul cu portarii, Benone Dohot. Acesta s-a băgat între cei doi fotbaliști și i-a despărțit cu greu. Cu toate că nu a vrut să discute despre acest subiect, Andrei Cristea a trimis printre rânduri un avertisment jucătorilor străini: „Nu vreau să comentez nimic pentru că avem nevoie de liniște la echipă pentru a ne salva. Tot ce spun este că jucătorii străini trebuie să respecte Iașiul și România!”, a declarat Andrei Cristea pentru ProSport.

7 goluri în 15 meciuri a marcat Cristea pentru Poli Iași, în acest sezon de Liga 1

Napoli ține cu străinii!

Lupta dintre cei doi jucători este de fapt exponenta a unui conflict mult mai amplu. Ei sunt doar liderii celor două tabere care domină în acest moment vestiarul ieșean. Jucătorii români versus jucătorii străini. Djuranovic este liderul expaților, iar Andrei Cristea conduce tabăra românilor.

Sursele ProSport din vestiarul ieșenilor susțin că antrenorul italian Nicolo Napoli este alături de străini. O dovadă ar putea fi faptul că Andrei Cristea este mai mereu rezervă. La fel și Andreas Calcan, un al jucător experimentat al ieșenilor. Cu toate că Laurențiu Brănescu este alături de români și Napoli nu-l are la suflet, acesta îl foloseste constant pe fostul portar al lui Juventus Torino din lipsă de variante. Ianoș Brânză are 22 de ani, dar este mult mai lipsit de experiență față de Laurențiu, astfel că portarul moldovean este doar rezerva lui Brănescu.

4 goluri în 11 meciuri a marcat Djuranovic pentru Poli Iași, în acest sezon de Liga 1

The post Războiul de la Poli Iași care a rupt în două clubul moldav! ProSport a aflat care sunt taberele din lot și de partea cui este antrenorul Nicolo Napoli | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă