Războiul continuă la Poli Iași. Ciprian Paraschiv, atac dur la Ambrosie: „Adrian, copil de casă, mangafa iubitoare de arginți nemunciți”. Șapte întrebări, șapte răspunsuri

2 luni in urmă 4

Situația rămâne în continuare tulbure la vârful Politehnicii Iași, iar fiecare zi aduce noi contre dure între cele două tabere, președintele executiv Ciprian Paraschiv, respectiv Comitetul Director reprezentat de Leonid Antohi (președinte) și Adrian Ambrosie (vicepreședinte).

Tras pe linie moartă de către Comitetul Director și lăsat fără atribuții, Paraschiv a reacționat astăzi printr-o postare pe o rețea de socializare și îl atacă în termeni duri pe Adrian Ambrosie, vicepreședitele Comitetului Director.

Iată postarea integrală a lui Ciprian Paraschiv:

„Șapte întrebări, șapte răspunsuri

De ce am tăcut până acum?

Pentru a-i lăsa pe cei care au preluat controlul asupra clubului și care nu mi-au adresat nicio întrebare când au luat deciziile care au aruncat clubul în haos să lucreze în liniște. Ei m-au sabotat, eu îi las să lucreze. Chestii de caracter…

De ce nu mai tac?

Pentru că au apărut mult prea multe mizerii. Ultima, legată de Nicolo Napoli. Bietul Nicolo ar fi stat două săptămâni în carantină dacă nu semnalam faptul că nu avea testul Covid la biletul de avion luat de către CD. Iar dacă nu sunam la hotel ca să i se permită cazarea, Nico ar fi dormit în holul gării.

De ce cred că am căzut în dizgrație?

Ambrosie i-a atacat, pe rând, pe toți cei care și-au dat seama de valoarea și caracterul lui, îndepărtându-i. Întâmplător sau nu, a început să-i sape după ce nu a mai controlat sau era în pericol să nu mai controleze clubul financiar și să beneficieze de avantaje materiale fără să miște un deget. Au pățit-o Prunea, Zaporojanu cu Fotbal Hebdo, Sabo. Acum, după ce i-am tăiat sinecura, sunt eu pe listă.

De ce rămân?

Pentru club și pentru că cineva trebuie să spună adevărul la finalul zilei.

Ce se întâmplă acum la club?

E un “haos controlat”, care apare după fiecare an electoral în multe comunități.

Jucătorii îmi spun că vor să depună notificări, partenerii atrași susțin că vor să plece, suporterii sunt scârbiți. Nu pot fi supărat pe niciunii, ei au crezut în mine și într-un proiect. Iar acest proiect de viitor nu mai poate fi continuat decât printr-o reformă totală.

Și ca tabloul lui Munch (cel cu Scream) să fie complet, am auzit că în curând, Adrian, copil de casă, mangafa iubitoare de arginți nemunciți, ar pleca în vacanță vreo două luni în America!?! Și că ar vrea să preia conducerea în vară, în Liga a II-a, acolo unde și-a dorit încă din sezonul trecut să ajungem!

Efectiv, e de noaptea minții, comentariile sunt de prisos!!!

Ce se poate face?

Cu Prepeliță antrenor, care nu are nici licența B, FC Argeș s-a redresat. Noi, cu un nume mult mai important, simbolul nostru, Andrei, care are licența A, nu am ieșit din criză. Asta doar din cauza sabotajelor!

Singura speranță este implicarea rapidă a Consiliului Local. Îmi doresc să prezint documentele reale, nu cele date în presă de sabotori, din biroul unde se încalcă flagrant legea, și un plan de redresare.

De ce îmi pare rău?

Am făcut și eu greșeli, nu sunt un om perfect, dar corectitudinea, pasiunea și sufletul pus pentru această echipă nu-mi pot fi puse la îndoială.

Îmi pare rău pentru că eu cred că echipa poate să renască, că încă se poate salva. Asta doar cu profesionalism, cu susținere din partea tuturor, nu cu sabotaje și alte planuri ascunse prin palat. Un palat condus de un primar care are dreptate. Nu am stofă de general. De generalul Basta…

Nota Bene: generalul Basta este cel care a plănuit uciderea mișelească a lui Mihai Viteazul, domnitorul care a unit românii”.

 

 

The post Războiul continuă la Poli Iași. Ciprian Paraschiv, atac dur la Ambrosie: „Adrian, copil de casă, mangafa iubitoare de arginți nemunciți”. Șapte întrebări, șapte răspunsuri appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă