Război total pentru transferul lui Jules Kounde de la Sevilia! Este cel mai dorit fundaș din Europa: PSG, FC Barcelona și Manchester City vor trebui să plătească 80 de milioane de euro

2 săptămâni in urmă 4

Jules Kounde, de la FC Sevilla, a devenit cel mai dorit apărător din Europa, de transferul său interesându-se cluburi de top precum PSG, FC Barcelona, Manchester City și Real Madrid.

De altfel, City a oferit Seviliei 55 de milioane de euro, dar echipa spaniolă nu este dispusă să renunțe la apărătorul francez decât în cazul în care este achitată suma minimă de reziliere a contractului său.

Șeicii de la PSG au intrat și ei în luptă pentru Kounde, mai ales că fotalistul este născut chiar la Paris.

Jules Kounde este dorit de PSG, FC Barcelona și Manchester City! Sevilla cere 80 de milioane de euro pe fundaș

Jules Kounde a făcut din nou o partidă ireproșabilă pentru Sevilla în meciul tur din Cupa Regelui, cu Barcelona, câștigat de gazde cu 2-0. Fundașul francez a oferit din nou o mostră din fotbalul defensiv și ofensiv pe care l-a arătat de-a lungul acestui sezon, reușind să marcheze un gol în minutul 25.

Cei de la Sevilla sunt conștienți că evoluțiile excelente ale apărătorului parizian vor duce cel mai probabil, în vară, la achitarea clauzei sale de reziliere de către una dintre echipele puternice ale Bătrânului Continent.

Manchester United, Barcelona, Real Madrid și, mai nou, PSG monitorizează cu atenție progresul impresionant al lui Kounde.

Manchester City a făcut deja o primă încercare, acum câteva luni, de a-l transfera pe Kounde, dar cei de la Sevilla nu au fost deloc impresionați de cele 55 de milioane de euro oferite de gruparea de pe Etihad. Apoi, Pep Guardiola s-a orientat spre Ruben Dias, pentru care a plătit o sumă asemănătoare. Dar Kounde a rămas o țintă pentru vara lui 2021.

Directorul sportiv Monchi este cel care l-a adus pe fundașul de 22 de ani de la Bordeaux, în 2019, pentru 25 de milioane de euro, și a declarat atunci despre fotbalistul de care multă lume nu auzise: „Transferul pentru care am cele mai puține dubii este Kounde”. Acum, pentru a-l ceda, Sevilla cere pretendenților plata celor 80 de milioane de euro, cât este clauza lui de reziliere.

The post Război total pentru transferul lui Jules Kounde de la Sevilia! Este cel mai dorit fundaș din Europa: PSG, FC Barcelona și Manchester City vor trebui să plătească 80 de milioane de euro appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă