Război în trei! Manchester United se luptă cu Chelsea pentru transferul lui Paulo Dybala, dar PSG este favorită să îl cumpere de la Juventus Torino!

4 săptămâni in urmă 14

Internaționalul argentinian Paulo Dybala se află pe lista granzilor din Premier League, Manchester United și Chelsea Londra, dar în ultimele zile PSG a intensificat tratativele pentru transferul argentinianului de la Juventus Torino.

Campioana Ligue 1 pare că s-a resemnat cu faptul că Leo Messi va rămâne la FC Barcelona, iar Dybala devine prioritar pentrua forma un trident fantastic, alături de Neymar și Mbappe.

Paulo Dybala ar putea fi transferat de PSG, deși Manchester United și Chelsea Londra negociază și ele cu Juventus Torino!

Paulo Dybala mai are un singur an din contractul său de 7 milioane de euro pe sezon cu Juventus Torino și ar putea face obiectul unui transfer la finalul acestui sezon.

Deși fotbalistul a declarat recent că și-ar dori să continue la gruparea piemonteză, acest lucru nu este unul deloc ușor din punct de vedere financiar pentru campioana Italiei.

Conform jurnaliștilor de la Corriere dello Sport, Juventus își permite în acest moment să îl păstreze doar pe unul dintre cei doi atacanți ai săi Paulo Dybala și Cristiano Ronaldo.

Bătrâna Doamnă se luptă cu problemele financiare încă de la debutul pandemiei de coronavirus, iar salariul lui Ronaldo este cea mai grea povară care atârnă greu de bugetul clubului torinez.

În acest context, ziariștii de la Tuttosport completează informațiile colegilor de la Corriere și susțin că PSG este cea mai bine poziționată în cursa pentru numărul 10 al lui Juventus. Noul manager Mauricio Pochettino este cel care insistă pentru aducerea compatriotului său pe Parc des Princes.

Pochettino, 49 de ani, a încercat să rezolve transferul lui Dybala și pe vremea când era antrenorul lui Tottenham, dar înțelegerea dintre cele două cluburi pentru starul argentinian a picat în ultima clipă. Pe lângă PSG, de jucătorul de picior stâng se interesează Manchester United și Chelsea Londra.

The post Război în trei! Manchester United se luptă cu Chelsea pentru transferul lui Paulo Dybala, dar PSG este favorită să îl cumpere de la Juventus Torino! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă