Război în toatî regula! Ultrașii Petrolului îl pun la zid pe Viorel Moldovan: „Să se ducă de unde a venit! Toată lumea să-și dea demisia de onoare”

3 săptămâni in urmă 1

Ieri, imediat după eșecul cu CS Mioveni, ultrașii „găzarilor” au luat cu asalt spațiul online, unde le-au aruncat vorbe grele jucătorilor, lui Viorel Moldovan și conducătorilor de la Petrolul. Astăzi, una dintre grupările de ultrași a distribuit pe Facebook un mesaj mai vechi îndreptat către principalul sponsor al echipei: „La Ploiești vrem performanță / Veolia, sezonul ăsta-i ultima șansă”.

Ultrașii îi cer demisia lui Viorel Moldovan

Mai mult, ultrașii au răbufnit în fața televiziunilor la adresa antrenorului Viorel Moldovan, pe care îl vor plecat de pe „Ilie Oană”. 

„Ţinem să le mulţumim călduros pentru noul sezon ratat, al treilea la rând, şi pe această cale ţin să precizăm că le cerem, nu-i mai rugăm, că rugăminţile sunt în van, să plece! Absolut toată lumea să-şi dea demisia de onoare, să ne lase în suferinţa noastră. N-avem nevoie de ei. 

Încă o dată am fost minţiţi că vom promova, că vom face, vom drege şi ne zbatem în Liga a 2-a. N-am văzut dăruire, n-am văzut un jucător care acum să-şi smulgă părul din cap, să se oftice pentru un sezon ratat. Viorel Moldovan să se ducă de unde a venit! Îi mulţumim pentru colaborarea avută şi să se ducă pe drumul dânsului, să ne lase. Noi mergem înainte alături de echipă. Nu ştim cât vom mai răbda”, a declarat unul dintre ultrașii Petrolului, potrivit Realitatea Plus.

VIDEO Retro GSP. Pe 21.07.1963, Petrolul câștiga prima Cupă a României din istorie

Citește și alte știri despre Petrolul:

Revoltă fără precedent la Ploiești, după ce Petrolul a pierdut un meci capital pentru play-off: „Acești nenorociți și-au bătut joc de mii de suporteri!”FOTO Arbitraj scandalos în Liga 2! Petrolul poate rata play-off-ul din cauza unor gafe IREALE: „Să ieși așa din cursă?”

Ce se va întâmpla cu pandemia în câteva luni. Declarații surprinzătoare ale fondatorului BioNTech

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă