Război în PMP: Elena Băsescu îl amenință pe Mihail Neamțu că îl dă în judecată, după ce acesta a criticat favoritismul din partid

2 luni in urmă 18

Elena Băsescu îl somează pe colegul său de partid, Mihail Neamțu, cu proces dacă nu șterge de pe contul său de facebook o analiză a deciziilor care consideră că au dus Partidul Mișcarea Populară la scorul foarte slab în alegerile parlamentare.

Prin avocat, EBA îi atrage atenția lui Neamțu că afirmațiile făcute la adresa sa îi încalcă „drepturile nepatrimoniale referitoare la imagine, onorare, reputație și demnitate”.

Neamțu a scris, în analiza sa, la capitolul „Favoritism, nepotism și clientelism” despre candidatura fiicei lui Traian Băsescu: „Nuca de pe coliva de la căpătâiul partidului a fost candidatura unei doamne și a unei mame pe care o respect, dar care n-avea tracțiune electorală: Elena Băsescu. Oare le-am transmis alegătorilor un mesaj despre meritocrație? A fost gestul politic care a facut diferența: la 6 decembrie, partidul a coborat sub pragul electoral.”

„Afirmațiile dumneavoastră se caracterizează printr-un limbaj profund denigrator, modalitatea de exprimare, cuvintele utilizate, contureaza faptul ca ați actionat cu intentia directă de a aduce prejudicii subsemnatei, dumneavoastră având reprezentarea și conștientizând efectele unor astfel de afirmații, acestea putând fi accesate oricând, de oricine și trimise mai departe către alte persoane, aspect ce indică efectul imediat, intens produs de aceste afirmații și posibilitatea de accesare continuă a acestora”, a scris fiica fostului președinte Traian Băsescu.

„Totodată, vă atrag atenția că susținerile dumneavoastră nu reprezintă decât simple afirmații ce nu au corespondent în realitate, fiind emise doar în scopul evident de a mă denigra și de a-mi încălca dreptul la onorare, la demnitate, reputație și imagine.” a mai scris Elena Băsescu.

Mihai Neamțu a fost unul dintre vectorii de imagine folosiți de PMP în campania electorală pentru alegerile parlamentare, în timp ce Elena Băsescu a fost candidat în Constanța. PMP a ratat intrarea în Parlament pentru câteva zeci de mii de voturi.

Foto: Elena Băsescu / Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă