Raymond Domenech, declarații controversate: „Îl vreau pe Maradona, dar e mort”

1 lună in urmă 25

După un deceniu, Raymond Domenech a revenit în antrenorat. Nantes l-a convins, iar antrenorul a pregătit-o deja pe echipa din Hexagon la un meci: a remizat cu Rennes, 0-0. La câteva zile distanță, în cadrul unei conferințe de presă înainte de meciul cu Montpellier de sâmbătă, Domenech a șocat, vorbind despre campania de transferuri plănuită la Nantes.

Raymond Domenech: „Mi-aș fi dorit să îl aduc pe Maradona, dar este mort”

Întrebat despre posibilitatea ca Jean Lucas, mijlocașul lui Lyon, să ajungă la Nantes, Domenech a lăsat de înțeles că acesta va ajunge de fapt la Brest: „Nu știu, nu am urmat zvonurile. El este la Brest. Punct final, asta este viața”. 

A continuat, pomenindu-l pe regretatul Diego Maradona: „Mi-aș fi dorit să îl aduc pe Maradona, dar el este mort. Asta este. Fereastra de transferuri pentru mine, la fel ca pentru toți ceilalți antrenori, este ca o rană”, a declarat Domenech, citat de Tuttonapoli.net.

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani.Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

VIDEO. Anghel Iordănescu despre cum ar fi arătat Argentina în ‘94 cu Maradona în teren! „La fel de greu de oprit și de irezistibil ca Hagi”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

S-au stabilit 16-imile Cupei Spaniei! Barcelona va da peste coșmarul lui Atletico MadridUn fost mare fotbalist recunoaște: „Am jucat beat”

Mihai Albu s-a întâlnit cu iubitul fostei neveste, iar ce i-a zis l-a lăsat mască: 'Cum să-mi spui așa ceva?'

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, FĂCUT DE RÂS de o vedetă TV: 'E cel mai slab în dormitor, așa sunt ăștia cu tatuaje'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă