Raul Rusescu, replică dură pentru Mihai Stoica, după atacul managerului FCSB: „Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal asta”

1 lună in urmă 91

Raul Rusescu nu l-a uitat pe Mihai Stoica! Fostul atacant de la FCSB i-a oferit un răspuns tăios managerului sportiv al roș-albaștrilor, după ce acesta a spus că vârful ar urma să ajungă la CFR Cluj.

După golul marcat împotriva FCSB-ului, Rusescu a fost criticat dur de Gigi Becali, dar a intrat și în vizorul lui Mihai Stoica, așa că atacantul n-are de gând să mai joace pentru roș-albaștri.

„Steaua l-a readus de două ori, când cariera lui intrase în impas. L-a reparat acum câteva luni, probabil n-avea bani să meargă la clinica lui Bourceanu. Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară. E de urmărit. Semnat: lefegiul”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook, cu referire la Raul Rusescu.

Raul Rusescu, răspuns pentru MM Stoica: „Primul meu instinct a fost să te sun”

Cunoscut drept un tip care evită de obicei interviurile, chiar și cele de după meciuri, Raul Rusescu n-a ezitat să-i ofere un răspuns lui Mihai Stoica, pe care inițial a vrut să-l contacteze telefonic.

„Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică și nu credeam că o să am motive să o fac, dar ținând cont de ultimele postări și apariții publice, am simțit nevoia să scriu câteva rânduri.

Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal ce am de zis, dar ținând cont că pentru tine spațiul și opinia publică sunt mai importante, am decis să îți spun în același stil.

Ținând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc, sub îndrumarea ta am realizat a 2-a „remontada” istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la București campioana Europei în exercițiu, sub îndrumarea ta am câștigat după mulți ani titlul, cu multe etape înainte de final, sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om și ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu ești persoana care mă cunoaște atât de bine și știe foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal și faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic.

Și cu toate acestea, din cauza unei execuții lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut și sa creezi un nor de îndoială asupra mea și asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul și o voi face și de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este și va rămâne așa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă și cu mare dragoste pentru sportul rege.

 

 

Raul Rusescu: „Mai mult ca sigur, nu voi mai îmbrăca tricoul roș-albastru”

În același timp, Raul Rusescu a anunțat că n-are de gând să mai joace pentru echipa lui Gigi Becali.

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbraca tricoul roș-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Nu știu unde mă duce viața și, poate, în viitor, o să joc la o rivală a Stelei ( Academica Clinceni nu este o rivală ), repet: asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum și sunt și mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiți (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz).

P.S.- eu sunt nașul

-nu am nicio ofertă și nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă (dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie)”, a scris Raul Rusescu, pe Facebook.

The post Raul Rusescu, replică dură pentru Mihai Stoica, după atacul managerului FCSB: „Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal asta” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă