Raul Rusescu o compătimește pe Dinamo: ”Îmi pare rău, dar nu mai au scăpare!”

2 luni in urmă 23

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Ilfovenii mizează pe nu mai puțin de 4 foști jucători de bază ai eterne rivale roș-albastre - Raul Rusescu, Cristi Tănase, Florin Gardoș și Paul Pârvulescu îmbracă acum tricoul echipei pregătite de Ilie Poenaru.  

Rusescu are 6 goluri marcate în campionat împotriva lui Dinamo, 5 în tricoul FCSB și unul pe când era la Unirea Urziceni.

”Nu este un meci special, doar unul normal, vrem să câștigăm și îl vom trata ca atare. Dinamo este într-o situație destul de nasoală, o situație fără scăpare, îmi pare rău pentru ei, fotbalul românesc are nevoie de o echipă puternică a lui Dinamo.

Dinamo are jucători de calitate care pot face lucruri frumoase. Am trăit derby-ul la altă dimensiune când eram la FCSB, toate meciurile pe care le-am jucat au fost speciale și frumoase,” a declarat Raul Rusescu înaintea partidei.

Ilie Poenaru: ”Au în ADN ambiția de a juca contra lui Dinamo”

”Este păcat la ce jucători au putut să aducă să nu aibă stabilitate.Știm ce joacă Dinamo, este în formă chiar dacă a pierdut cu CFR, dar nu a jucat rău, este o echipă grea.

Sper ca să le fi rămas lui Rusescu, Tănase, ambiția derby-urilor cu Dinamo, o au în ADN, sunt jucători cu experiență, iar ambiția au arătat-o și în meciurile cu CFR și Craiova.

Cu astfel de echipe nu mai e nevoie de motivație, te măsori cu cluburi mari, cu branduri,” a declarat antrenorul Academicii, Ilie Poenaru.

Academica Clinceni termină anul pe loc de playoff indiferent de rezultat.

Etichete: florin gardos , cristi tanase , academica clinceni dinamo , ilie poenaru academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă