Raul Rusescu, „explozie” de bucurie după ce a învins-o pe Dinamo și s-a calificat în play-off: „Am realizat ceva spectaculos!”

4 săptămâni in urmă 12

Academica Clinceni a reușit să se impună în fața lui DInamo, 3-2, în ultima etapă din sezonul regulat, și s-a calificat, în premieră, în play-off-ul Ligii 1. La finalul meciului, Raul Rusescu, atacantul formației ilfovene, a avut un discurs exuberant.

Pentru Academica Clinceni au marcat Rusescu, Cordea și Moulin. În timp ce unicul gol al „câinilor” a fost înscris de Grigore.

Academica Clinceni se află pe locul 5 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

Raul Rusescu, „explozie” de bucurie după ce a învins-o pe Dinamo și s-a calificat în play-off

Atacantul ilfovenilor s-a declarat fericit pentru performanța obținută de Academica Clinceni și o caracterizează drept spectaculoasă.

„Am alergat, am stat sus. A fost o relaxare pe final, dar o să încheiem pe o poziție foarte bună pentru noi. Știam că depinde de noi și trebuia să ne intereseze ce se întâmplă la noi. Victoria era rezultatul care ne ducea în play-off și asta am făcut.

Cred că am realizat ceva spectaculos și incredibil. Va rămâne în memorie ca un lucru frumos ceea ce s-a întâmplat în acest sezon”, a declarat Raul Rusescu, la finalul meciului cu Dinamo.

Ilie Poenaru declară război echipelor din play-off

După ce a reușit să se califice în play-off, Ilie Poenarul, antrenorul Academicii Clinceni, a avut o declarație „războinică”, spunând că formația ilfoveană va juca fiecare meci la victorie.

„Este ceva incredibil de frumos, e minunat. O echipă precum Clinceniul, dintr-o comună, dintr-un sat de 6.000 de locuitori, să facă parte din play-off e ceva minunat. Mă bucur că putem face parte din istorie.

Jucătorii vor primi două zile libere, merită, iar de luni ne vom pregăti și organiza pentru ceea ce urmează. Acum, nemaiavând presiune, vom juca alt fotbal, vom arăta altfel, vom juca fiecare meci la victorie

Putem juca la Călărași, sunt discuții și cu alte stadioane, dar e treaba conducerii. Atât timp cât sunt eu aici, n-are voie nimeni să se relaxeze, vrem să ne batem cu granzii, vrem să ne batem de la egal la egal. Au fost voci, în decursul anilor, care au spus că suntem echipa FCSB-ului. Să se termine cu aceste vorbe. Noi jucăm pentru noi, să facem performanță. Asta se va demonstra”, a declarat Ilie Poenaru, la finalul meciului cu Dinamo.

The post Raul Rusescu, „explozie” de bucurie după ce a învins-o pe Dinamo și s-a calificat în play-off: „Am realizat ceva spectaculos!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă