Raul Albentosa, primul mesaj după ce a semnat cu Dinamo: „M-am întors!” DDB nu a fost uitat de fundașul spaniol

1 săptămână in urmă 1

Raul Albentosa a semnat cu Dinamo și a transmis un mesaj pe conturile sociale. Fostul fundaș al celor de la Deportivo La Coruna sau Malaga s-a arătat încântat că va juca pentru roș-albi.

Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, Dinamo încearcă să găsească soluții pentru întărirea echipei. Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit pentru ProSport că a pus ochii pe un fundaș spaniol, iar clubul din Ștefan cel Mare l-a ales pe Raul Albentosa, care a concurat cu Borja Gomez.

Și Constantin Nica, fundaș dreapta în vârstă de 28 de ani, a revenit la Dinamo și se antrenează cot la cot cu jucătorii lui Gigi Mulțescu.

Raul Albentosa, primul mesaj după ce a semnat cu Dinamo: „M-am întors!”

Raul Albentosa (32 de ani) a fost prezentat oficial pe site-ul lui Dinamo, iar acum a reacționat pe contul personal de Instagram. Spaniolul a transmis un mesaj pentru fanii lui Dinamo, la care a atașat o fotografie:

„M-am întors! Sunt fericit să fac parte din acest club”, a scris acesta în trei limbi, engleză, spaniolă și română.

Raul Albentosa a adunat 93 de meciuri în La Liga, a dat șase goluri și a oferit trei pase decisive. Pe parcursul carierei, spaniolul a jucat la echipe precum Deportivo La Crouna, Gimnastic, Derby, Malaga, SB Eibar, Cadiz, Recr. Huelva, San Roque Lepe, Murcia Imperial, Elche Ilicitano și Caravaca.

Ulima dată, fundașul a jucat pentru CSKA Sofia, unde a prins 20 de partide în toate competițiile și a reușit două goluri și două pase decisive.

Dinamo a scăpat de datorii

Fanii-acționari ai lui Dinamo au emis un comunicat, pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, prin care anunță că au fost achitate toate datoriile clubului roș-alb și, astfel, echipa intră în linie dreaptă pentru obținerea licenței de Liga 1.

DDB a anunțat faptul că a acoperit datoria în valoare de 1,2 milioane de euro, care o bloca pe Dinamo să-și obțină licența de Liga 1. Ba mai mult, conform comunicatului emis de fanii-acționari, Dinamo își va obține și licența pentru cupele europene.

The post Raul Albentosa, primul mesaj după ce a semnat cu Dinamo: „M-am întors!” DDB nu a fost uitat de fundașul spaniol appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă