Ratează Moruțan transferul în Emirate? ”Părerea mea e că nu pleacă”

1 lună in urmă 1

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Nici Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, nu crede că Moruțan va pleca de la FCSB în Emirate.

Valeriu Iftime, despre Moruțan: ”Părerea mea e că nu pleacă”

”Părerea mea e că nu pleacă. El trebuie să facă performanță cu FCSB, în cupele europene. După aceea, pleacă în Europa, asta dacă vrea să devină fotbalist”, a spus Iftime, pentru AS.ro.

FC Botoșani deține 10% din viitorul transfer al lui Olimpiu Moruțan. Dacă Becali s-ar fi decis să-l vândă pe Moruțan pentru zece milioane de euro în Emirate, moldovenii ar fi avut de încasat un milion de euro.

Gigi Becali: ”Când e vorba de vândut sau de cumpărat, eu decid”

Oferta grupării din Golf nu a fost pe placul lui Gigi Becali, care a cerut 15 milioane de euro în schimbul lui Moruțan. Pentru moment, se pare că mutarea a intrat în impas. Patronul roș-albaștrilor s-a arătat deranjat de comentariile pe seama potențialului transfer și a precizat care este strategia sa în privința tânărului său jucător.

"Au început caterinca și miștoul că am zis că am avut ofertă de 10 milioane. Bine, mă, o să aflați când se va vinde și gata. Câștig ceva dacă mă laud cu oferta? Câștig când intră banii-n buzunar. Nu mai știu cum să fac, oricum nu e bine.

Gică Popescu e un om care e specialist. Gică Popescu știe marfa lui. Nu a vândut o marfă de 10-15 milioane. Eu îi mulțumesc de sfat. Dar când e vorba de vândut sau de cumpărat, eu decid. Moruțan, e mai bine să plece la o echipă din Europa, să iau 30 de milioane de euro, nu 15, și el trei milioane salariu", a declarat Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: gigi becali , fc botosani , valeriu iftime , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă