Ratează Florinel Coman duelul FCSB – Slovan Liberec!? Cât de serioasă e accidentarea sa. „Nu părea dărâmat total!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

2 months ago 1

Florinel Coman s-a accidentat în meciul Backa Topola – FCSB, scor 6-6 (4-5 după loviturile de la 11 metri), dar Narcis Răducan crede că problemele internaționalului român nu sunt serioase și că acesta o să revină curând.

Narcis Răducan, fostul oficial al FCSB-ului, crede că Florinel Coman o să reivnă pe teren după maxim două săptămâni și că accidentarea acestuia nu pare a fi foarte serioasă. Astfel, internaționalul român ar rata mecul cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar al Europa League dacă se confirmă ele spuse de către Narcis Răducan.

Narcis Răducan crede că Florinel Coman o să rateze meciul FCSB – Slovan Liberec

„La prima vedere cred că e vorba de câteva săptămâni și nu de luni, eu cred că e vorba de 2-3 săptămâni. După 24 de ore se fac investigațiile și medicul o să decidă. Cred că e mult să zici că stă 3 săptămâni. Nu părea dărâmat total. Eu sunt sigur că doctorul i-a spus să stea liniștit, m-am uitat la el după și cred că e vorba de săptămâni și nu altceva”, a spus Narcis Răducan pentru ProSport LIVE.

„Aici e vorba de interesul fiecaruia. FCSB o să facă demersurile necesare și o să pună problema interesului național, iar FC Argeș poate contesta. Nu aș vea să mă bag în treaba asta… Aici e vorba despre cine are argumente mai puternice în a disputa sau nu partida. Dacă aș fi la FCSB aș milita pentru a amâna această partidă. Dacă aș fi la FC Argeș aș încerca să îi prind pe cei de la FCSB acum, mai ales că sunt slabi și nu sunt într-un efectiv complet.

Eu zic că e foarte posibil să vedem cazuri și la alte echipe. S-a întâmplat și la PSG… Te poți aștepta la orice scenariu. E bine că s-au gândit cei care organizează campionatul. Eu cred că au luat în calcul mai multe scenarii și e foarte bine”, a spus Narcis Răducan pentru ProSport LIVE.

The post Ratează Florinel Coman duelul FCSB – Slovan Liberec!? Cât de serioasă e accidentarea sa. „Nu părea dărâmat total!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools