Ratarea care l-a făcut pe Marius Croitoru să își facă cruce. Tehnicianului nu i-a venit să creadă ce a văzut la FC Botoșani – FC U Craiova

1 lună in urmă 13

Partida dintre FC Botoșani și FC U Craiova 1948, din etapa a 10-a a Ligii 1, a avut parte de un început spectaculos. Ambele echipe au avut ocazii ratate, iar una dintre acestea l-a făcut pe antrenorul gazdelor, Marius Croitoru, să reacționeze în stilul caracteristic.

Echipa lui Marius Croitoru a avut foarte multe ocazii, iar tehnicianul a avut, la una dintre acestea, o reacție foarte sugestivă.

El și-a făcut cruce după ce, în minutul 17, Hervin Ongenda a șutat din prima peste poartă, deși avea timp suficient pentru a gândi o soluție care să o aducă pe FC Botoșani în avantaj.

Ratarea care l-a făcut pe Marius Croitoru să își facă cruce. Tehnicianului nu i-a venit să creadă ce a văzut

Totul a început de la o minge pierdută de Asamoah în vecinătatea propriului careu. Ongenda nu și-a calculat oportunitatea și a șutat din prima, cu boltă, cu exteriorul.

Echipa din Moldova a mai avut 5 ocazii bune în prima repriză. Sila a rămas, la un moment dat, singurul portarul, dar nu a tras cum trebuia la poartă și mingea a fost scoasă de portarul oltenilor.

Echipe de start

Botoşani: Pap – Braun, Dawa, Racoviţan, Ţigănaşu – Florescu, Edjouma, Ongenda – Jaja, Sila, Kage.

ANTRENOR: Marius Croitoru

FCU Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Albu (cpt), Van Durmen – Sidibe, Bălan, Ondaan.

ANTRENOR: Adrian Mutu

Stadion: Municipal (Botoşani)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti)

The post Ratarea care l-a făcut pe Marius Croitoru să își facă cruce. Tehnicianului nu i-a venit să creadă ce a văzut la FC Botoșani – FC U Craiova appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă