Răsturnare spectaculoasă de situație: Gigi Becali a anunțat decizia finală în privința lui Claudiu Keșeru

2 săptămâni in urmă 41

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Patronul FCSB-ului chiar a anunțat că va discuta cu cei doi fotbaliști despre rezilierea contractelor, iar planul a fost respectat în cazul lui Constantin Budescu, cel care s-a despărțit deja de echipă și a primit 150.000 de euro. În ceea ce-l privește pe Claudiu Keșeru, lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă.

Claudiu Keșeru rămâne la FCSB

Gigi Becali a decis că atacantul trebuie să rămână la FCSB, nu pentru că nu a reușit să ajungă la o înțelegere privind banii pe care i-ar fi primit dacă rezilia contractul, ci pentru că a ajuns la concluzia că Claudiu Keșeru poate ajuta în continuare echipa.

Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat.

Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Claudiu Keșeru se afla într-o situație ingrată dacă Gigi Becali decidea că nu mai poate continua la echipă. Atacantul de 35 de ani a jucat deja pentru două cluburi în acest sezon, Ludogorets și FCSB, și regulamentul nu-i permite să-l bifeze și pe al treilea.

Dacă s-ar fi despărțit de FCSB în ianuarie, Claudiu Keșeru ar fi primit o sumă importantă de bani, însă ar fi fost nevoit să se antreneze singur timp de jumătate de an.

Claudiu Keșeru, patru goluri în 13 meciuri la FCSB

Așa cum a remarcat și Gigi Becali, Claudiu Keșeru a început excelent al doilea ”mandat” de la FCSB, cu patru goluri în primele cinci meciuri jucate, cu Dinamo, U Craiova 1948, Academica Clinceni și CS Mioveni.

Reușita de la Buzău cu Mioveni, din 16 octombrie, a fost, însă, ultima pentru Claudiu Keșeru la FCSB, deși atacantul a mai bifat de atunci încă opt partide disputate.

Etichete: gigi becali , claudiu keseru

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă