Răsturnare de situație: tânărul înecat în Someș, fotbalist la naționala de tineret 

1 săptămână in urmă 21

 tânărul înecat în Someș, fotbalist la naționala de tineret Răsturnare de situație: tânărul înecat în Someș, fotbalist la naționala de tineret

Fotbalist la Unirea Dej şi CFR Cluj, Ionuţ Mangiurea s-a înecat, marţi seara, în râul Someşul Mic, la Gherla, dar trupul său lipsit de viaţă a fost scos din apă de pompieri abia o zi mai târziu.

JOI, 25 NOIEMBRIE 2021, 13:35

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Ionuţ Mangiurea avea 15 ani şi evolua la juniorii celor de la Unirea Dej, la grupa U 17. Tânărul se plimba în marţi seara pe malul râului Someş, în zona parcului din Gherla. Potrivit portalului Someşeanul, care îi citează pe apropiaţii tânărului, cei trei adolescenţi ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv. 

De altfel, din această cauză s-ar fi produs şi tragedia. Conform sursei citate, Ionuţ s-ar fi certat la un moment dat cu prietenii lui, iar în momentul când a încercat să plece s-a dezechilibrat şi a căzut în Someş. 

Curenţii puternici ai râului nu i-au lăsat nicio şansă, iar până când pompierii au ajuns la faţa locului, apa purtase departe corpul neînsufleţit. 

De altfel, operaţiunile de căutare au fost întrerupte marţi seara, fiind reluate miercuri dimineaţa devreme, iar trupul băiatului a fost găsit câteva ore mai târziu. Corpul tânărului fotbalist a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei, iar în urma analizelor ar trebui să se descopere în ce context s-a produs tragedia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă