Răsturnare de situație! Soția lui Eric Abidal, suspectă în cazul jucătoarei de la PSG bătută cu ranga

2 săptămâni in urmă 16

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Potrivi presei internaționale, Diallo a fost exclusă din cercul de suspecți, iar soția lui Eric Abidal, fostul jucător de la FC Barcelona, Hayet, i-a luat locul. Care este legătura dintre cele două femei? Fostul internațional din Hexagon a fost directorul sportiv al grupării ”blaugrana” între 2018 și 2020, perioadă în care Kheira Hamraoui a evoluat pentru formația feminină a clubului.

Galerie Foto

Soția lui Eric Abidat, Hayet, suspectă în cazul atacului asupra lui Kheira Hamraoui, jucătoarea de la PSG

S-ar părea că relația dintre cei doi a fost mai apropiată decât i-ar fi plăcut lui Hayet Abidal, care ar fi comandat asaltul asupra jucătoarei de la PSG din răzbunare. Conform Mundo Deportivo, Hamraoui a fost sunată de Eric Abidal la o zi după atac și a pus telefonul pe difuzor, martore fiind chiar colegele sale Diallo și Karchaoui.

Anchetatorii au anunțat că Eric Abidal urmează să fie interogat în legătură cu relația pe care a avut-o cu Hamraoui, iar soția fostului fundaș, Hayet Abidal, va ajunge și ea în fața oamenilor legii.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Atacul ar fi avut loc în timp ce Aminata Diallo și Kheira Hamraoui s-ar fi aflat în mașină întorcându-se acasă după o cină luată cu restul echipei. La un moment dat, doi bărbați mascați ar fi tras-o din mașină pe Hamraoui și ar fi început să o lovească cu bestialitate cu o rangă, cauzându-i răni pe toată suprafața corpului.

Ne culcăm cu oameni însurați, nu?”, ar fi spus unul dintre atacatori.

Deocamdată, Abidal nu a vorbit despre incident, doar avocatul său a răspuns scurt când a fost întrebat despre implicarea clientului său în acest caz: ”Am discutat cu Eric, dar, deocamdată, nu voi spune absolut nimic”.

Etichete: eric abidal , kheira hamraoui , hayet abidal , atac jucatoare psg , sotie eric abidal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă