Răsturnare de situație pentru moștenirea lui Dinu Patriciu. Informații de ultimă oră de la tribunal

1 lună in urmă 1

Moartea omului de afaceri, Dinu Patriciu, în 2014, avea să genereze un adevărat război între cei rămași în urma sa. Dana Patriciu, încă din 2017, a încercat să întoarcă în favoarea sa procesele intentate de la momentul citirii testamentului. În toți acești ani au fost demarate mai multe procese, declarații în presă, și un adevărat scandal.

Averea lui Dinu Patriciu, un război între moștenitori

După moartea politicianului și a omului de afaceri Dinu Patriciu, a răms în urma sa o avere estimată la aproximativ 2 miliarde de euro  În anul fatidic, conform unor surse, datorită problemelor financiare și legale, averea acestuia ar fi scăzut sub 200 de milioane.

Chiar și așa, Dinu Patriciu a lăsat în urma sa o avere considerabilă. Acum această avere, din 2014 și până astăzi, urmașii săi se luptă pentru a o recupera. Prima soție a afaceristului, Sabina Patriciu, cele două fiice vitrege, Ana și Maria, precum și cea de a doua soție, Dana Patriciu sunt principalii, posibili viitori posesori ai acestei averi considerabile.

Informațiile anului 2017 spun că Dana Patriciu, la acel moment, reușea să le execute silit, pe cele două fiice vitrege, Ana și Maria. Numai că, Maria, una dintre cele două fiice, spun cei de la SpyNews.ro, a reușit să întoarcă această decizie. După mai bine de cinci ani de înfățișări la tribunal, Maria a câștigat o bătălie împotriva Danei Patriciu.

 ”Admite recursurile. Casează în tot decizia civilă recurată şi, în rejudecare: Admite apelul principal formulat de apelanta pârâtă Patriciu Maria împotriva sentinţei civile nr. …/17.11.2016 pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. …. Anulează sentinţa civilă apelată şi trimite cauza primei instanţe pentru soluţionare pe fond. (…) Irevocabilă”, au decis magistrații, conform Spynews.ro.

Cu alte cuvinte, prin această decizie, magistrații anulau decizia dată în favoarea Danei Patriciu de a le executa silit pe cele două fiice vitrege ale afaceristului Dinu Patriciu.

Când doi se ceartă, al treilea câștigă

În timp ce fiicele și fosta soție, Dana Patriciu, se luptă pe averea răposatului Dinu Patriciu, o a treia câștigă. Dana Patriciu, în afară de noua decizie dată de magistrați, mai are și conturile blocate de bancă în contul unei datorii majore. Fiicele lui Din Patriciu încă nu pot beneficia de niciun ban, până la o decizie definitivă în favoarea lor. După vorba românească când doi se bat, al treilea câștigă, amanta lui Patriciu a ieșit cea mai câștigată.

Conform testamentului, Melanie Chen a rămas de pe urma acestuia cu o firmă cotată la sute de milioane de euro. Pe lângă asta fosta amantă a mai primit și tablouri, de o valoare inestimabilă, plus 12,5% din averea pe care acesta o avea, ca semn de mulţumire pentru sprijinul moral şi uman pe care mi l-a acordat în ultima perioada a vieţii afaceristului.

The post Răsturnare de situație pentru moștenirea lui Dinu Patriciu. Informații de ultimă oră de la tribunal appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă