Răsturnare de situație la Rapid! Daniel Niculae nu a mai fost numit în funcția de președinte! Cine s-a opus în cadrul Adunării Generale

2 săptămâni in urmă 9

Daniel Niculae (38 de ani), fostul fotbalist emblematic al Rapidului, a fost convins să revină la gruparea giuleșteană, în funcția de președinte, însă a avut loc o răsturnare de situație.

În cursul zilei de miercuri, a avut loc o Adunare Generală în cadrul clubului Rapid, ce trebuia să marcheze numirea lui Daniel Niculae în funcția de președinte.

Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului Rapid, s-ar fi opus acestei numiri, informează Digi Sport, motiv pentru care acționarul Victor Angelescu ar fi fost nevoit să îi acorde o altă funcție.

Daniel Niculae nu a mai devenit președinte la Rapid! Ce funcție va ocupa

Potrivit sursei citate, Victor Angelescu a luat hotărârea de a-l numi pe Daniel Niculae în funcția de consultant al clubului Rapid București.

Cel mai probabil, la următoarele Adunări Generale, Andrei Nicolescu va fi înlăturat de la Rapid. Până atunci, însă, Daniel Niculae rămâne la echipa sa de suflet, în calitate de consultat, iar singura problemă ar fi că acesta nu va avea drept de semnătură.

The post Răsturnare de situație la Rapid! Daniel Niculae nu a mai fost numit în funcția de președinte! Cine s-a opus în cadrul Adunării Generale appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă