Răsturnare de situație la Dinamo! Un jucător dat ca și plecat va rămâne la echipă și se va lupta pentru titularizare în flancul apărării!

2 săptămâni in urmă 20

Costin Amzăr părea că o va părăsi pe Dinamo în această iarnă, însă în cele din urmă s-a hotărât ca fundașul stânga în vârstă de 18 ani să fie păstrat în lot.

Flancul stâng al apărării dinamoviste poate rămâne descoperit în cazul plecării lui Steliano Filip, care este hotărât să nu mai continue în tricoul alb-roșu. Locul său poate fi luat de Andrei Radu, însă acesta poate fi folosit, la nevoie, și pe partea dreaptă a defensivei, unde „câinii” îl au acum doar pe Constantin Nica, fotbalist care a fost păstrat în lot în ultimul moment pentru a i se oferi o nouă șansă.

Astfel, Costin Amzăr are ocazia să îl convingă pe antrenorul Flavius Stoican că merită să fie titular la Dinamo, după ce în prima parte a sezonului a impresionat prin tehnică și maturitate în joc atunci când a fost aruncat în luptă.

Costin Amzăr va rămâne la Dinamo

Costin Amzăr va continua la Dinamo și în partea a doua a sezonului. Cu toate că a fost la un pas să fie trimis împrumut la altă formație pentru a prinde experiență, fundașul stânga va îmbrăca tricoul alb-roșu și în 2022 și are șanse mari chiar să devină om de bază în formația lui Flavius Stoican, a anunțat Radio Dinamo 1948.

Fotbalistul provenit din academia lui Dinamo a impresionat în prima parte a sezonului prin tehnică și prin șarjele ofensive din flancul stâng, dar și cu capacitatea sa de efort.

„Amzăr rămâne la Dinamo! Deși au apărut informații conform cărora Costin Amzăr ar fi fost pe lista jucătorilor care urmau să fie cedați sub formă de împrumut la Iași, din informațiile RD1948, acesta va rămâne în lot și ar fi o soluție foarte bună pentru flancul stâng, dacă Filip va pleca, urmând ca Amzăr să se lupte pentru un loc de titular cu Andrei Radu, care la nevoie poate fi folosit și fundaș dreapta!”, a notat Radio Dinamo 1948.

The post Răsturnare de situație la Dinamo! Un jucător dat ca și plecat va rămâne la echipă și se va lupta pentru titularizare în flancul apărării! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă