Răsturnare de situație la Dinamo: Pablo Cortacero are oferta de vânzare pe masă. E gata să spună ”da” și să plece din România

2 luni in urmă 1

Fotbal Club, 5 ianuarie, 18:30, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Pablo Cortacero are ofertă de un milion de euro pe masă și ar putea să facă profit în câteva luni la Dinamo

Cortacero, care a preluat-o pe Dinamo la începutul acestui sezon și a promis că o va duce din nou în cupele europene, a primit o ofertă concretă de la un investitor român.

Astfel, președintele Doru Șerdean are pe masă o ofertă în valoare de un milion de euro, potrivit site-ului doarromânia.roPablo Cortacero s-a arătat extrem de mulțumit de propunerea investitorului român, iar cele două părți se află în pline negocieri.

Afaceristul andaluz a venit la Dinamo cu 550.000 de euro, ceea ce înseamnă că, dacă își va ceda acțiunile, va rămâne cu un profit de 450.000 de euro, după doar câteva luni. În toată această perioadă, Cortacero a promis că va vira sume importante, lucru care nu s-a întâmplat.

Cornel Țălnar, îndepărtat din Consiliul de Administrație (CA) la finalul lui 2020, este cel care a găsit investitorul misterios, dispus să bage bani la Dinamo, potrivit sursei citate.

Cine este, de fapt, Pablo Cortacero

”Un om de afaceri din Granada, Cortacero este reprezentantul companiei Benel International, cu sediul în Luxemburg. A achiziționat 72% din acțiunile clubului Dinamo. Acum doi ani, el și partenerii lui au intenționat să achiziționeze UD Almeria, dar negocierile nu s-au finalizat cu succes.”

Acesta este descrierea pe care publicația spaniolă Granada en Juego i-a făcut-o lui Cortacero, imediat după ce acesta a preluat Dinamo. Ibericul promitea că va transforma clubul din București într-o veritabilă instituție fotbalistică.

”Viața m-a adus întâmplător în România, dar am intrat într-un proiect fantastic, cu mii de posibilități. Am energie să muncesc, sunt entuziasmat. Clubul pe care l-am preluat se compară cu Real Madrid sau Barcelona. Are o susținere socială enormă, însă managementul a fost dezastruos în ultimii ani”, zicea el, citat de jurnaliștii andaluzi.

Pablo Cortacero a fost implicat de-a lungul anilor în mai multe afaceri imobiliare, iar în tinerețe a jucat fotbal la nivel de amatori. El a condus, pentru o perioadă, clubul regional CD Imperio, din orașul Albolote (provincia Granada).

Omul de afaceri a încercat în trecut să preia cluburi importante din Spania, precum Almeria sau Getafe, însă tranzacțiile s-au împotmolit de fiecare dată.

Etichete: cornel talnar , bani dinamo , ddb , investitie dinamo , pablo cortacero
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă