Răsturnare de situație înainte de FCSB - Craiova » Unde se va juca derby-ul etapei

2 luni in urmă 2

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021, 22:40 / Actualizat luni, 29 martie 2021 22:59

FCSB - CS Universitatea Craiova, derby-ul etapei din Liga 1, se va disputa pe Arena Națională. Va fi ultimul meci disputat de lider pe cel mai mare stadion al țării.

FCSB - CS U Craiova se va juca duminică, 4 aprilie, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport

Deși inițial se vehiculase că nu va mai putea juca pe Arena Națională după meciul cu CFR Cluj, FCSB mai beneficiază de stadionul de 55.000 de locuri și pentru „șocul” cu CS Universitatea Craiova. Astfel, „exilul” către Giurgiu sau Ovidiu se mai amână până în play-off.

După aceea, din aprilie, stadionul va fi predat către UEFA, în vederea organizării Euro de seniori, de la vară. Și nu se vor mai disputa aici partide, ultima confruntare urmând să fie cea dintre FCSB și Craiova. 

„O să jucăm la Ovidiu sau la Giurgiu, nu o să fie nicio problemă. Jucătorii o să decidă unde vor să joace. Totul depinde de ei”, a declarat Gigi Becali, potrivit as.ro.

Mihai Rotaru a scos banii și ia două măsuri radicale, pentru a depăși complexul FCSB » Testare antidoping pentru toți jucătorii liderului!

FCSB - CRAIOVA

Mihai Rotaru a scos banii și ia două măsuri radicale, pentru a depăși complexul FCSB » Testare antidoping pentru toți jucătorii liderului!

FCSB, rezultate dezastruoase când a fost „pe drumuri”

FCSB e nevoită din nou să plece din Capitală pentru a disputa meciurile de pe teren propriu din play-off, după ce Arena Națională va fi predată UEFA pentru CE. Începând din 2012, a reușit să bifeze rezultate în Europa și să câștige titlul doar atunci când a jucat toate partidele de acasă exclusiv pe Arena Națională și pe Ghencea.

FCSB își va pune iarăși casa în spate și va părăsi Bucureștiul. E nevoită să joace cele 5 etape de acasă, din play-off, în aprilie și mai, departe de Arena Națională. Primele două variante sunt Pitești și Giurgiu, unde echipa a mai fost „în exil” în anii precedenți.

Fără nicio excepție, începând din 2012-2013, întotdeauna când echipa a rămas să susțină toate meciurile de acasă în București, fie că e fost vorba despre Arena Națională, fie că a fost vorba despre Ghencea, FCSB a avut rezultate excelente. Atât pe plan intern, unde a bifat o serie de 3 titluri consecutive, dar și o triplă istorică în 2014-2015, cât mai ales pe plan european. Sezoanele care au conținut măcar un joc în afara Capitalei, din postura de gazdă, au adus dezastre în cupele europene: 4 ratări în tentativa de a merge în grupe, dintre care 3 s-au petrecut la rând, în perioada 2018-2020!

VIDEO Ai jucat la Steaua sau la FCSB? George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

Citește și alte știri despre meciul FCSB - Craiova

EXCLUSIV Mihai Rotaru a scos banii și ia două măsuri radicale, pentru a depăși complexul FCSB » Testare antidoping pentru toți jucătorii liderului!

Sezon de coșmar pentru Coman: 5 luni ratate și cifre de fundaș! » Ce mutare tactică e forțat să facă Petrea: doi jucători afectați

Playtech: BOMBĂ! Soțul Corneliei Catanga continuă scandalul cu Gigi Becali. L-a umilit public, fără milă: „Îți place să arunci cu bani doar...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă