Răsturnare de situație în scandalul pe banii pentru Olimpiu Moruțan! Anunțul lui Gigi Becali: „Am vorbit cu el și am stabilit asta”. Ce sumă nouă apare în actul adițional | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 11

ProSport a aflat că Gigi Becali și Valeriu Iftime au vorbit la telefon și au convenit să stingă conflictul de la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor, după ce patronul celor de la FCSB s-a angajat că îi va da omologului său banii după trecerea lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

Gigi Becali și Valeriu Iftime sunt cunoscuți ca doi parteneri de afaceri, mai ales din vânzările de jucători. În ultimii ani foarte mulți fotbaliști au ajuns de la FC Botoșani la FCSB.

Însă, acest lucru nu l-a împiedicat pe Valeriu Iftime să îi reclame pe cei de la FCSB la Camera pentru Soluționarea Litigiilor, după ce nici până acum Valeriu Iftime nu a văzut de la Gigi Becali niciun ban din vânzarea lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Patronul moldovenilor deține în continuare 9% dintr-un ulterior transfer al internaționalului român de la FCSB la o echipă din străinătate.

Răsturnare de situație în scandalul pe banii pentru Olimpiu Moruțan! Gigi Becali s-a angajat că îi va plăti lui Valeriu Iftime dacă acesta își retrage plângerea de la Camera pentru Soluționarea Litigiilor!”

Olimpiu Moruțan a fost vândut la Galatasaray pentru 3.500.000 de euro, iar FC Botoșani trebuie să primească 9% din suma respectivă. De menționat că turcii aveau de virat în noiembire 2021 prima rată din contract, 700 de mii celor de la FCSB, iar roș-albaștrii s-au plâns că nici ei nu ar fi primit până în acest moment banii respectivi.

Cu toate acestea, cei de la FC Botoșani au cerut ulterior la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor ca Gigi Becali să plătească 9 procente și din clauzele pe care FCSB le are trecute în contractul cu Galata, iar Moruțan a început între timp să le realizeze. Internaționalul român a jucat deja 15 meciuri pentru fosta grupare a lui Fatih Terim, iar FCSB are de primit 600 de mii de euro. Lui Gigi Becali nu i-a căzut deloc bine că moldovenii vor bani și din clauze, iar ProSport a aflat că patronul FCSB a discutat până la urmă cu Valeriu Iftime la telefon și au negociat termenii stigerii conflictului de la Comera pentru Soluționarea Litigiilor.

În ce constă înțelegerea între cele două părți!

ProSport vă dezvăluie în ce constă înțelegerea dintre Gigi Becali și Valeriu Iftime. Cele două cluburi vor face un act aditional. Cei de la FCSB se vor angaja că le vor vira moldovenilor toți banii într-o tranșă, însă suma o să fie mai mică (n.r în jur de 150-200 de mii de euro) față cât le-ar fi dat pe cei 9% din 3.500.000 de euro, iar Valeriu Iftime și-a luat și el la rândul său un angajament față de FCSB.

Moldovenii își vor retrage litigiul de la Comisie, nu vor mai cere bani și din clauzele stabilite ca obiectiv pentru Moruțan între FCSB și Galata, iar patronul lui FC Botoșani nu va mai dezbate public acest subiect, cu atacuri repetate la adresa lui Gigi Becali. Miercuri va avea loc un nou termen la Comisie, atunci când este de așteptat ca FCSB să prezinte actual adițional respectiv, iar judecătorii vor lua astfel act de stingerea litigiului.

Gigi Becali, prima reacție după ce s-a trezit că i se cer bani mai mulți din transferul lui Olimpiu Moruțan la GalatasarayGigi Becali

Gigi Becali: „Am lămurit problema cu Valeriu Iftime!”

Contactat de către ProSport, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, ne-a confirmat faptul că a convenit să stingă litigiul cu omologul său de la FC Botoșani, Valeriu Iftime.

„Da, tată! Am rezolvat problema cu FC Botoșani. Iftime știe ce are de făcut, iar eu știu ce am de făcut. V-am spus că nu fug din țară cu banii lui nenea Iftime. Am rezolvat-o. Nu este mai frumos că o rezolvăm fără atâta circ? Gata, am terminat. Le voi da banii”, ne-a declarat Becali.

The post Răsturnare de situație în scandalul pe banii pentru Olimpiu Moruțan! Anunțul lui Gigi Becali: „Am vorbit cu el și am stabilit asta”. Ce sumă nouă apare în actul adițional | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă