Răsturnare de situație în scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica! Decizia care schimbă tot + rolul neașteptat al soției lui „Nasty” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 18

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica ia o turnură neașteptată! Fostul tenismen s-a împăcat cu nașul său de cununie, iar „Nasty” a confirmat acest lucru pentru ProSport.

Totul a pornit în momentul în care Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate! Apoi, primul lider ATP a amenințat că va depune plângere la poliție!

În urma discuțiilor purtate în prezența avocaților, cei doi au ajuns la o înțelegere! Ilie Năstase va fi reprimit în fundația care administrează Baza Voința și va avea funcția de președinte, în timp ce soția tenismenului va fi vicepreședinte, la fel ca și Ciprian Marica.

Răsturnare de situație în scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica! Fostul tenismen, reprimit în fundația care îi poartă numele

ProSport a aflat că Ciprian Marica și Ilie Năstase s-au împăcat după scandalul cu fundația care îi poartă numele fostului mare tenismen! Cei doi nu și-au mai vorbit din cauza neînțelegerilor finaciare, dar Marica a acceptat să îl reprimească pe finul său în proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința. Mai mult, Ioana Năstase, soția lui Ilie, va fi vicepreședintele fundației.

Ilie Năstase a confirmat că poartă discuții în acest sens cu Ciprian Marica: „Am speranțe că situația se va rezolva. Acum suntem cu avocații și vă voi da mai multe detalii în zilele următoare”, i-a transmis Ilie Năstase reporterului ProSport. Legendarul tenismen este ajutat de avocații lui Ion Țiriac să rezolve diferendul cu Ciprian Marica.

Ciprian Marica a construit mai multe terenuri de fotbal în Baza Voința

Terenurile administrate de Fundația Ilie Năstase au fost atribuite fostului mare campion prin două decizii de Guvern. Acestea au fost semnate de către foștii prim-miniștri Radu Vasile și, ulterior, Călin Popescu Tăriceanu. Pe piața imobiliară aceste terenuri ar valora aproximativ 50.000.000 de euro.

Inițial, Ilie Năstase intenționa să se asocieze la Baza Voința cu un fond de investiții și să creeze o academie de tenis și o sală de sport modernă. „Nasty” s-a asociat ulterior cu Ciprian Marica, iar fostul atacant a construit aici mai multe terenuri de fotbal.

The post Răsturnare de situație în scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica! Decizia care schimbă tot + rolul neașteptat al soției lui „Nasty” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă