Răsturnare de situație în scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica! Anunțul fostului tenismen și rolul lui Ion Țiriac

1 săptămână in urmă 17

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Miza acțiunii lui Ciprian Marica a fost obținerea controlului total asupra Bazei Voința, în valoare de 50 de milioane de euro, pentru a-și maximiza câștigurile.

Galerie Foto

Răsturnare de situația în scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica

Dacă în urmă cu trei zile ruptura părea definitivă și soția lui Ilie Năstase susținea că fostul tenismen a suferit ”șocul vieții” și că i-a fost ”furată afacerea de sub nas”, acum, se pare, conflictul s-a ”stins”.

Potrivit Prosport, Ilie Năstase și Ciprian Marica s-au împăcat, au ajuns la un acord, în cadrul unei ședințe la care au asistat și avocații, și fostul tenismen va reveni în conducerea Fundației care administrează Baza Voința.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Un rol important în reconciliere l-ar fi avut avocații care l-au reprezentat pe Ilie Năstase, care, potrivit spuselor fostului tenismen, sunt ai lui Ion Țiriac.

Anunțul lui Ilie Năstase despre scandalul cu Ciprian Marica

Ilie Năstase a anunțat că este aproape de a ajunge la un acord cu Ciprian Marica.

Da, am speranțe că situația se va rezolva! Acum suntem cu avocații și nu vă pot da mai multe detalii, dar voi face declarații în zilele următoare”, a spus Ilie Năstase, pentru sursa citată anterior.

Etichete: ciprian marica , ilie nastase , baza vointa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă