Răsturnare de situație în cazul transferului lui Florin Tănase de la FCSB! Anunțul impresarului Victor Becali despre cazul căpitanului lui Gigi Becali: „Asta e clauza! Nu ar vrea să plece, are nevoie de el, dar nu are ce face”

2 săptămâni in urmă 7

Florin Tănase nu este disperat să plece de la FCSB! Cel puțin asta susține Victor Becali, care a vorbit despre situația căpitanului roș-albaștrilor.

Impresarul este convins că Tănase va prinde până la urmă un contract bun, mai ales că patronul de la FCSB nu mai cere cinci milioane de euro în schimbul său. În cazul în care nu va ajunge la arabi, atunci sunt șanse mari ca Tănase să joace în Ungaria: căpitanul roș-albaștrilor este dorit atât de Ferencvaros, cât și de MOL Vidi, așa cum a aflat ProSport.

„E sătul de discuţii şi el. A fost interes la nivel de propuneri, dar fără propunere oficială. La Tănase e clar că e suma de 3 milioane de euro. Mai jos nu se poate, mici mai sus, ca ştiu că e clauza”, a spus și Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB.

Victor Becali, detalii despre transferul lui Florin Tănase: „Gigi are nevoie de el!”

Victor Becali dă de înțeles că Florin Tănase ar putea să nu plece nici în această iarnă.

„Gigi cerea la un moment dat cinci milioane, i-a mărit salariul şi a redus clauza de reziliere, un gest foarte frumos din partea lui. Gigi nu îşi doreşte să plece Tănase, Gigi are nevoie de el, dar dacă asta e clauza nu are ce face. Tănase a fost de multe ori in situaţia asta şi nu s-a legat. <<Dacă plec, bine, dacă nu, data viitoare>>, nu este un băiat disperat să plece. Sigur că şi-ar dori, oricine îşi doreşte. Sunt convins că într-o zi o să vină şi un contract bun pentru el”, a declarat Victor Becali, conform Telekom Sport.

Florin Tănase a ajuns la FCSB pe 8 august 2016, după ce Gigi Becali i-a plătit lui Gheorghe Hagi 1,5 milioane de euro. „Decarul” vicecampioanei României și-a prelungit contractul cu gruparea roș-albastră până în vara anului 2025.

The post Răsturnare de situație în cazul transferului lui Florin Tănase de la FCSB! Anunțul impresarului Victor Becali despre cazul căpitanului lui Gigi Becali: „Asta e clauza! Nu ar vrea să plece, are nevoie de el, dar nu are ce face” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă