Răsturnare de situație în cazul lui Sterling. Englezul ar putea ajunge la o rivală din Premier League

1 săptămână in urmă 12

  • Liga 2: Petrolul - Concordia Chiajna, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - Sepsi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Englezul a fost protagonistul unor zvonuri care îl dădeau la Barcelona, clubul catalan fiind interesat de un transfer al acestuia.

Raheem Sterling ar vrea să meargă la Arsenal și nu la Barcelona

Presa din Anglia anunță că Sterling nu este încântat de varianta Barcelona, iar în cazul unei oferte, acesta ar prefera să meargă la Arsenal.

În trecut, internaționalul englez a mai fost pe lista clubului londonez, însă de fiecare dată lucrurile nu s-au așezat așa cum trebuie și fotbalistul nu a mai ajuns la "tunari".

Suma de transfer pentru care City ar fi dispusă să-l lase pe Sterling să plece ar fi în jur de 50 de milioane de euro, iar având în vedere situația financiară precară a Barcelonei, cu atât mai mult Arsenal devine favorită pentru semnătura sa.

Raheem Sterling ar vrea să plece de la Manchester City

Sterling ar fi și el dispus să plece, mai ales că nu prea mai este titular, iar Foden sau Grealish "i-au luat fața" în primul 11 preferat de Guardiola de cele mai multe ori.

"Dacă Barcelona dorește vreun jucător de la noi, sunt sigur că îl poate lua. Barcelona continuă să fie un club atractiv, mai mult decât atractiv. Orașul, clubul, istoria sunt chestii care seduc mult jucătorii, antrenorii", a spus Guardiola.

În acest sezon, Sterling a jucat în 15 meciuri oficiale pentru Manchester City, a marcat două goluri și a dat două pase decisive.

În total, de când joacă la City, Sterling are 116 goluri în 307 meciuri oficiale.

  • Raheem Sterling mai are contract cu Manchester City până în iulie 2023.
Etichete: manchester city , barcelona , arsenal , raheem sterling
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă