Răsturnare de situație în cazul lui Rădoi? Ce anunță FRF: „Nu am mai văzut așa ceva”

2 săptămâni in urmă 25

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2021, 14:12 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 14:17

Deși Mirel Rădoi pare hotărât să renunțe la echipa națională, după ce a ratat calificarea la barajul pentru CM 2022, FRF are alte planuri. 

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice FRF, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre viitorul naționalei și spune că Federația nu renunță la ideea de a-l convinge pe Mirel Rădoi să continue.

Ce ar putea urma pentru Edi Iordănescu, după despărțirea de FCSB » De ce ar fi provocat ruptura cu echipa lui Becali

FCSB

Ce ar putea urma pentru Edi Iordănescu, după despărțirea de FCSB » De ce ar fi provocat ruptura cu echipa lui Becali

FRF nu vrea să renunțe la Mirel Rădoi: „Poate să continue, de ce nu?!”

„Aveți răbdare, pentru că zilele următoare vom avea o nouă discuție cu Mirel Rădoi. El are contract cu Federația până pe 31 noiembrie. Vom încerca vorbim. Poate să continue la națională, de ce nu?! 

Am văzut ce a declarat și după Armenia și după Liechtenstein, dar la supărare, la cald, omul spune multe. Nu e așa simplu. E foarte apreciat și de iubit de jucători. Eu nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor”, a spus oficialul FRF.

Rădoi e rușinea ultimilor 50 de ani!

GSP a analizat toate preliminariile de CM la care România a luat parte din 1972 și până în prezent. Iar Rădoi a intrat în istoria fotbalului românesc ca antrenorul care în decurs de numai 2 ani reușește două rezultate de un contrast uluitor. Semifinalele de la Euro U21 și calificarea la Jocurile Olimpice au însemnat o bornă istorică, de mare referință. Dar acum, pe banca naționalei a ajuns la cel mai rușinos rezultat din ultimii 50 ani. 

Niciodată în ultima jumătate de secol, prima noastră reprezentativă nu a avut parte de o grupă atât de ușoară din care să rateze fie calificarea directă la turneul mondial, fie accesul la un eventual play-off. 

VIDEO Mirel Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

Citește și:

Cum ni se risipește talentul în Diaspora » 8 nume care au ales alte selecționate + doar 3 din 110 fotbaliști români născuți afară au ajuns la națională!

Relaxați-vă, băieți! » „Tricolorii” și noul selecționer vor avea parte de un 2022 lejer

Playtech: Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în VACANȚĂ. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă