Răsturnare de situație în cazul lui Messi » Argentinianul, mai departe ca niciodată de semnarea unui nou contract

2 luni in urmă 26

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021, 20:26 / Actualizat joi, 05 august 2021 20:26

Telenovela contractului cu Messi continuă. După ce în ultimele zile s-a anunțat că Messi a ajuns la o înțelegere cu catalanii pentru un nou contract, presa din Spania anunță că argentinianul nu a mai ajuns la un acord pentru prelungire cu Barcelona.

Informația care cutremură lumea fotbalului, vine după ce Leo Messi și reprezentanții Barcelonei nu au ajuns la un acord la negocierile din cursul zilei de joi.

 Lionel Messi s-a întors din vacanță pentru a semna prelungirea contractului cu Barcelona. Însă Marca anunță că negocierile dintre starul argentinian și Joan Laporta nu au decurs precum se așteptau cele două parți.

„S-a ajuns într-un punct fără întoarcere, unul imposibil de rezolvat”, anunță cotidianul spaniol. De altfel, în acest moment se discută la mai multe niveluri ale conducerii cum ar putea clubul să explice public acest eșec uriaș și rezultatele negocierilor. 

Messi avea cel mai mare salariu din lume

Lionel Messi era așteptat să semneze noul contract cu Barcelona, care urma să se întindă pe 5 ani, conform unor surse din Spania. Asta cu toate că jucătorul are deja 34 de ani. De altfel, este surprinzător că atacantul nu a mai semnat, având în vedere că el fusese de acord să renunțe la mai mult de jumătate din salariul său.

Messi ar fi urmat să câștige 24 de milioane de euro net pe pe sezon în noul contract cu Barcelona.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Dramă în familia lui Michael Ballack » Fiul cel mijlociu al acestuia a murit la doar 18 ani

Slavia Praga poate rata grupele Champions League » Cu Nicolae Stanciu integralist, campioana Cehiei a pierdut în Ungaria

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă