Răsturnare de situație în cazul leului din Târgoviște. Urme suspecte, descoperite în apropierea locului în care ar fi fost văzut de localnici

1 săptămână in urmă 17

Răsturnare de situție în cazul leului din Târgoviște. După ce s-a anunţat că animalul văzut de oameni ar fi fost un câine, iată că o urmă descoperită în noroi în timpul căutărilor de către medicul veterinar Cosmin Mateescu ar putea confirma prezenta unui animal sălbatic în zona Priseaca. Urma suspectă a fost descoperită la câteva sute de metri de locul în care un localnic a anunţat prezenţa unui animal sălbatic, posibil leu.

Medicul a comparat diferite tipare și este sigur că urma nu aparține unui câine. Este foarte posibil că aceasta să fie urma unui leu, asemănările cu tiparul fiind foarte mari, potrivit gazetadambovitei.ro.

Cazl nu a fost deocamdată elucidat, iar autorităţile au decis ca un echipaj de jandarmi să rămână în zonă pentru supraveghere.

În județul Dâmbovița, există doar două autorizații private pentru deținerea de animale sălbatice, la Picior de Munte și Potlogi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă