Răsturnare de situaţie, cu lupte de stradă şi evadări, în timpul unei operaţiuni anti-drog din Franţa. Poliţia a fost încolţită

1 lună in urmă 26

Răsturnare de situaţie în timpul unei operaţiuni anti-drog: poliţiştii din districtul Frais-Vallon, din Marsilia, care tocmai arestaseră un suspect, au fost atacaţi de un grup de indivizi. În mijlocul haosului creat, bărbatul încătuşat a reuşit să fugă.

Poliţiştii ţin piept mulţimii violente, în oraşul francez Marsilia

Poliţiştii ţin piept mulţimii violente, în oraşul francez Marsilia

Profimedia

O operaţiune anti-drog desfăşurată de Poliţia din oraşul francez Marsilia s-a transformat, în scurt timp, într-o adevărată confruntare. După ce poliţiştii au arestat un bărbat în Arondismentul 13, suspectul a fost eliberat cu forţa de un grup de persoane care i-au atacat pe oamenii legii. Individul încătuşat a reuşit să fugă, relatează site-ul local 20minutes.fr. Potrivit Poliţiei, un ofiţer a fost rănit la cap cu un baston, iar un altul a suferit răni la nivelul braţelor. Ulterior, scandalul a fost aplanat de forţele de ordine ale Diviziei Nordice, care au trimis întăriri în sprijinul poliţiştilor agresaţi. Aceştia au arestat două persoane, în timp ce se aflau în vizorul proiectilelor.

În timpul unei vizite de trei zile, efectuată săptămâna trecută, preşedintele Emmanuel Macron a vizitat sediul Poliţiei din Arondismentul 15, unde a insistat asupra importanţei măsurilor împotriva violenţei şi traficului de droguri.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă