Răsturnare de situație! CFR poate juca pe terenul unei adversare din Liga 1, până rezolvă problemele cu gazonul

1 săptămână in urmă 36

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Răsturnare de situație! CFR poate juca pe terenul unei adversare din Liga 1, până rezolvă problemele cu gazonul

Deși s-a spus că va evolua la Mediaș în perioada următoare, CFR a primit o variantă de ultim moment. Președintele campioanei României, Cristi Balaj, a declarat că există șanse ca ardelenii să joace la Sfântu Gheorghe partidele considerate "acasă", asta deoarece suprafața de joc de pe stadionul lui Sepsi arată mult mai bine.

"Nu știm (n.r. unde vor juca). Cei de la Ploiești au fost înțelegători, regulamentul competiției spune că trebuie anunțat, în situația în care se schimbă locul de disputare a unei partide, echipa gazdă trebuie să anunțe LPF cu zece zile înainte. Cei de la Petrolul Ploiești au dat dovadă de înțelegere și ne-au acordat un timp suplimentar, putem anunța cu șapte zile înainte. Încercăm să ne încadrăm în cele zece zile în care vom anunța. Bineînțeles, vom fi în contact cu ei. Dacă se ia o decizie mai repede, îi vom anunța.

Situația este foarte simplă, n-ar trebui să complicăm subiectul. Noi, la nivel managerial, am făcut o solicitare către Consiliul Județean, care este proprietar al stadionului Cluj Arena, am făcut această solicitare după ce am semnat contractul cu cei care au început schimbarea gazonului. Nu am primit un răspuns oficial, am fost obligați, pentru a respecta regulamentul, să facem solicitare către cei de la Mediaș și am făcut o solicitare și la Sepsi.

Am primit un răspuns cum că am fi primiți și la Mediaș, și la Sepsi. Urmează să analizăm, să vedem unde vom juca. Starea gazonului (n.r. de la Mediaș) a avut de suferit în urma numărului mare de jocuri, vom analiza și vom lua o decizie. Nu putem aștepta după un răspuns, pentru că am ieși din termenul care este stabilit în regulamentul de organizare al competiției”, a spus Cristi Balaj, potrivit Sport.ro.

De ce CFR Cluj nu mai poate juca în Gruia: "Am rămas stupefiat. Cei de la UEFA au fost informați". Cluj Arena e o variantă

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

Președintele campioanei, Cristi Balaj, a explicat ce s-a întâmplat după meciul cu Ballkani, din deplasare, scor 1-1.

"Am avut o surpriză neplăcută la întoarcerea din Kosovo, am rămas stupefiat când am văzut cum arăta gazonul la întoarcerea în țară. În 5 zile s-a degradat incredibil. Am chemat specialiști și au spus că e o boală și o combinație de factori climatici și astfel această boală s-a răspândit galopant pe o mare parte din teren, aproape pe toată suprafața.

S-au efectuat toate tratamentele spuse de specialiști, am încercat să obținem maximum, oamenii au stat la stadion de dimineața până seara, iar cei de la UEFA au fost informați. Am văzut că Mirel Rădoi a fost dezamăgit la meciul cu Craiova, într-adevăr, dar nu poți să te lupți cu astfel de evenimente care nu pot fi controlate, chestiuni meteo.

Mai avem și Europeanul de tineret găzduit de noi, iar pauza competițională e singura portiță să schimbăm gazonul. UEFA ne-a permis, sper sa avem și sprijinul FRF, atunci când vom găzdui Campionatul European. De luni vom face tot ce depinde de noi să înlocuim gazonul", a spus Balaj, la Liga Digisport.

Etichete: liga 1 , cristi balaj , stadion cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă