Răsturnare de situația între Ioana Simion și Ilie Năstase: „Chiar mi-a spus asta. Păstrez verigheta și mașina”

1 lună in urmă 1

Ilie Năstase și Ioana Simion au fost la o semnătură distanță de divorț, după ce „Nasty” și-a agresat soția în prima săptămână a anului 2021. La începutul lunii martie, apropiați ai Ioanei anunțau o ruptură iminentă. Ioana spune că relația este în continuare una excelentă, că se întâlnesc și discută constant. 

Ilie Năstase și Ioana Simion, relație apropiată în continuare

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că îmi vor rămâne cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta. 

Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana Simion, pentru playsport.

VIDEO. Ilie Năstase și-a tatuat numele soției pe mână: "M-a costat 100 de euro și l-am făcut la Monte Carlo"

Citește și alte știri cu Ilie Năstase protagonist:

Câte căsnicii destrămate a adunat Ilie Năstase și cine e Alexandra, femeia alături de care a stat cel mai multIlie Năstase: „Țiriac m-a întrebat dacă mi-am găsit un loc de veci. M-am uitat la el şi i-am spus doar atât”

Cum arată soția lui Pavel Stratan.Acum e clar de ce nu apare niciodată cu ea în public, ci doar cu copiii

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă