Răstunare de situație în cazul lui Florin Andone! Antrenorul lui Cadiz: ”Contez pe el cât timp sunt aici”

1 săptămână in urmă 13

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 15:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Antrenorul celor de la Cadiz, Alvaro Cervera, a surprins pe toată lumea prezentă la conferința de presă de vineri, când a declarat că se va baza în continuare pe Florin Andone, chiar dacă Manuel Vizcaino a susținut altceva, recent.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Florin Andone ar putea rămâne la Cadiz!

În urmă cu câteva săptămâni, președintele celor de la Cadiz, Manuel Vizcaino, a declarat că Florin Andone se va întoarce la clubul de la care a venit sub formă de împrumut, Brighton.

Contez pe el și voi continua să mă bazez cât timp voi fi aici. I-a fost greu să se adapteze și poate asta m-a costat și pe mine. Este mai bun decât atunci când a sosit. Când a venit, nu era conștient de echipa la care venea.  Acum, începe să fie mai bun. Atâta timp cât el este aici, îl vom folosi și o vom face cât mai bine”, a declarat Alvaro Cervera, potrivit EstadioDeportivo.

Chestionat pe seama declarațiilor date de Vizcaino, Cervera s-a limitat în a muta discuția pe ceea ce trebuie să facă Florin Andone în continuare, pentru a deveni mai util echipei.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Am vorbit cu el, i-am spus ce trebuie să facă mai mult sau mai puțin aici, la acest club. Se antrenează bine, încearcă să facă lucruri bune”, a completat Cervera.

În aceste condiții, Cadiz ar putea să se departe de un alt atacant. Este vorba de muntenegreanul Milutin Osmajic (22 de ani), cel care nu a profitat de ocaziile primite până acum și a fost trimis la echipa secundă a clubului. Cadiz nu vrea să renunțe definitiv la jucător, ci mai degrabă să-l trimită împrumut la o altă formație.

În acest sezon, Florin Andone a bifat patru prezențe în La Liga, fără să marcheze și alte două partide în Cupa Spaniei, unde a punctat împotriva celor de la Albacete, unicul gol al partidei.

Etichete: la liga , cadiz , florin andone , alvaro cervera

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă