Răspunsul lui Gică Hagi atunci când a fost întrebat dacă vrea să preia naționala României: „Sunt în sprijinul fotbalului românesc”

2 săptămâni in urmă 15

După ce Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la naționala României, în urma calificării la Campionatul Mondial din 2022, Federația Română de Fotbal a încercat să-l facă să se răzgândească, însă fără succes. Acum, pentru multe nume grele ale fotbalului românesc, Gică Hagi pare a fi singura soluție.

România a ratat încă o dată calificarea la mondiale, într-o grupă în care naționala noastră a întâlnit-o pe Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

După acest eșec, Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de pe banca tehnică echipei, anunțul despărțirii de jucători fiind criticat, având în vedere că a venit chiar înainte de meciurile care ne puteau trimite la barajul pentru calificare.

Răspunsul lui Gică Hagi atunci când a fost întrebat dacă vrea să preia naționala României: „Sunt în sprijinul fotbalului românesc”

Gică Hagi a fost numele solicitat de foarte nume mari ale fotbalului românesc pentru a salva naționala din această perioadă neagră a existenței sale. Totuși, „Regele” refuză să îi ia locul lui Mirel Rădoi, motivând că prioritatea sa este, în acest moment, Farul Constanța, unde este principal.

„Altă întrebare. Nu… Încă sunt angrenat în fotbalul românesc, am un proiect și dezvolt alt proiect. Eu muncesc, eu mai am alt serviciu. Sunt implicat. Am fost un moment selecţioner, un moment.

Eu doar mi-am spus părerea, ca fost mare jucător care a jucat pentru România. Da, e foarte simplu să spun că vreau să mă calific la Europene şi mai trec doi ani…

Eu sunt în sprijinul fotbalului românesc, automat şi al Federației. Furnizez cei mai mulţi jucători. Muncesc zilnic, am format, am scos jucători care au venit. Am format. E foarte greu să vezi lumina. N-o văd mai uşor, ci mai greu, dacă lucrurile nu se fac aşa cum trebuie, dacă nu găsim jucătorii foarte buni.

Ne lipsesc rezultatele și performantele. La juniori se mai poate, dar la echipa mare trebuie construită o echipă puternică. Trebuie să ai experienţă, trebuie să ştii să o faci”, a spus Gică Hagi la TV Telekom Sport.

The post Răspunsul lui Gică Hagi atunci când a fost întrebat dacă vrea să preia naționala României: „Sunt în sprijinul fotbalului românesc” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă