Răspunsul dat de Raed Arafat după ce FRF a cerut ca meciul România - Islanda să se joace cu spectatori

3 săptămâni in urmă 11

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

În acest sens, Răzvan Burleanu a anunțat că a purtat discuții cu reprezentanții Comitetului Național pentru Situații de Urgență și că stadioanele s-ar putea redeschide începând cu 8 noiembrie. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a transmis, însă, că șansele ca spectatorii să revină în tribune mai devreme de 25 noiembrie sunt minime.

Răspunsul dat de Raed Arafat după ce FRF a cerut redeschiderea stadioanelor

În cadrul unei conferințe de presă, Raed Arafat a explicat să, în situația în care este România, nu se pot acorda derogări pentru revenirea spectatorilor pe stadion la partida România - Islanda. De asemenea, șeful DSU a transmis că și organizatorii Transylvania Open au cerut o derogare, iar răspunsul a fost negativ.

În acest moment, nu știu să se agreeze oricare derogare, în situația în care ne aflăm. Nu știu de derogări, nu știu să existe intenția de a aproba derogări la acest moment. Avem o situație serioasă, trebuie să ne concentrăm pe măsurile care sunt.

Trebuie să vedem cum să ieșim din situația asta, să scadă presiunea de pe sistemul sanitar. Când dai o derogare, începe lanțul derogărilor, pentru că vor veni și alte competiții. Înainte, au fost cerute derogări pentru competiții de la Cluj, care nu s-au dat, pentru tenis, nici aici nu cred că se vor da derogări”, a explicat Raed Arafat.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

VIDEO cu declarațiile date de Raed Arafat:

Stadioanele, închise până cel puțin pe 25 noiembrie

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, la finalul lunii octombrie, noile măsuri anti-COVID.

Printre ele se numără și interzicerea participării publicului la activitățile sportive cel puțin 30 de zile, adică până pe 25 noiembrie.

Dacă situația epidemiologică din România se va ameliora până la 25 noiembrie, stadioanele s-ar putea redeschide.

Etichete: romania islanda , razvan burleanu , raed arafat , redeschidere stadioane
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă