Răspunsul dat de Edi Iordănescu când a fost întrebat dacă e pregătit să fie selecționer

1 săptămână in urmă 9

  • Campionatul European de handbal: Spania - Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

Prezent în studioul Digi Sport Special, antrenorul de 43 de ani a fost întrebat dacă se simte pregătit pentru o asemenea "misiune".

Edi Iordănescu: "Pe mine nu m-ar speria o astfel de oportunitate"

  • De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

"O echipă națională, indiferent de numele ei, pentru un antrenor, poate să însemne oricând o oportunitate și automat și automat și în momentul potrivit. Eu vorbesc din punctul meu de vedere, nu știu cum se vede de la voi.

Dar eu consider că nu am ars etapele. Am luat-o din Liga a 3-a, Liga a 2-a, am avut și o experiență în străinătate, la CSKA Sofia, am participat la dezvoltarea și construirea unor echipe, cum au fost Pandurii, Astra sau Gaz Metan Mediaș, am intrat cu ele în play-off, mi-am îndeplinit și depășit obiectivele, am terminat și pe podium cu Pandurii.

După aia a venit și această oportunitate, cu CFR Cluj, să mă bat pentru trofee, am reușit, am câștigat o Supercupa, un campionat, a urmat FCSB, mi-am dorit să fie o experiență mai lungă, dar din păcate, nu a fost.

Am acumulat o experiență care mă ajută în echilibrul meu emoțional, în maturitate, în puterea mea de a lua deciziile corecte. Și pe mine nu m-ar speria o astfel de oportunitate.

Echipa are potențial, am încredere că, oricine ar fi, echipa poate face performanțe. Asta pot să vorbesc din punctul meu de vedere. De partea cealaltă, e vorba despre cei care decid, trebuie să luați răspunsurile de acolo", a spus Edi Iordănescu la Digi Sport Special.

Edi Iordănescu susține că a fost dorit și la naționala de tineret a României

Edi Iordănescu a dezvăluit de când au început discuțiile cu FRF.

"Contează că au fost (n.r.: discuții), iar cu nea Mihai am fost în contact permanent în ultimii ani, pentru că, să fiu deschis, în trecutul mai îndepărtat, m-a contactat pentru naționala mai mică.

Eu eram sub contract, am vrut să îmi continui proiectul. Nu s-a materializat, dar am ținut legătura permanent, este un fost antrenor, are multă experiență. Am vorbit de cele mai multe ori alte subiecte decât naționala.

În ultimele luni, de când se caută selecționer, am avut discuții și despre asta. Am discutat și cu președintele FRF, dar au fost discuții generale, principiale, despre cum văd eu. Pentru mine, oferte concrete este ce am din zona Golfului acum, adică niște cifre, condiții, etc", a precizat Iordănescu.

Iordănescu are ofertă de 1,48 milioane de euro de la Al-Fateh, din Arabia Saudită

Formaţia arabă este gata să-i ofere 6,3 milioane de riali, adică 1,48 milioane de euro, pentru a prelua imediat echipa, aflată într-o situaţie periculoasă în a doua parte a clasamentului.

Arabii l-ar fi vrut pe Edi Iordănescu încă de la meciul de astăzi, 13 ianuarie, din deplasare, cu Al Feiha, început la ora 14:30, dar precipitarea lucrurilor legate de echipa naţională l-a determinat pe antrenor să lungească discuţiile.

Al Fateh l-a demis după etapa trecută pe antrenorul belgian Yannick Ferrera (43 de ani) aflat la echipă din octombrie 2019, iar Iordănescu se află în capul listei antrenorilor cu care se discută.

Etichete: digi sport special , edi iordanescu , selectioner romania

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă