Răspuns dur a lui Florentino Perez, după ce PSG a anunțat că nu îl mai lasă pe Kylian Mbappe să plece la Real Madrid

1 lună in urmă 38

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Directorul executiv al parizienilor, Leonardo, a anunțat miercuri că clubul francez nu va mai negocia în această vară cu Real Madrid. Ba mai mult, îi va prelungi contractul lui Mbappe, pentru a se asigura că nu îl pierde gratis vara viitoare.

Florentino Perez îi acuză de lipsă de politețe pe cei de la PSG

Comentatorul sportiv Jose Manuel Moreno a relatat pe pagina personală de Twitter faptul că a luat legătura personal cu președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, la scurt timp după declarațiile lui Leonardo.

Conform jurnalistului, acesta a fost răspunsul oferit de către oficial, cuvânt cu cuvânt: "PSG deja ne-a răspuns și a făcut-o într-un mod grosolan". Astfel, se pare că Perez s-a resemnat și a acceptat faptul că parizienii nu doresc să-i dea drumul campionului mondial în această vară. 

Amintim faptul că, tot în ziua de miercuri, Leonardo declarase următoarele: "Din punctul meu de vedere, această ofertă pare o strategie a celor de la Real Madrid. De doi ani încoace, au avut un comportament incorect, inacceptabil și ilegal, contactându-i anturajul. Dovada acestei strategii este înaintarea unei oferte cu șapte zile înainte de încheierea perioadei de transferuri și cu un an înainte de expirarea contractului său, pentru a indica faptul că au încercat tot ce le stă în putință".

Leonardo a anunțat că Kylian Mbappe va rămâne la PSG în această vară

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

Directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, a vorbit în Franța pentru RMC Sport, unde a dezvăluit că PSG s-a hotărât să nu îl lase pe Mbappe să plece, indiferent de ce ofertă ar mai face Real Madrid. Conform brazilianului, vicecampioana Franței încă mai are de plătit pentru transferul din 2017, când l-a luat pe șeptar de la AS Monaco, și nu dorește să îl transfere în condițiile în care încă le datorează bani monegascilor.

"Kylian Mbappe vrea să meargă la Real Madrid și noi nu ne vom opune. Am spus NU primei oferte din partea Madridului, dar dacă condițiile noastre vor fi îndeplinite, vom vedea. I-am făcut două oferte importante lui Mbappe: una la nivelul jucătorilor de top din lotul nostru, acum două luni, și alta peste acești jucători, foarte recent. Vrem să îi dovedim că este un jucător important, în centrul proiectului nostru, dar nu deasupra lui.

Oferta oficială a celor de la Real Madrid este foarte departe de ce vrem noi pentru Kylian. Este în jur de 160 de milioane de euro. E mai puțin decât am plătit noi pe el în 2017. Pare o strategie ca să obțină un NU din partea noastră, să arate că au făcut tot ce le stă în putință și să aștepte un an, ca să-l ia pe Mbappe gratis. Kylian ne-a promis mereu că nu va pleca niciodată pe degeaba.

Nu i-am deschis niciodată ușa lui Mbappe pentru a pleca. Niciodată. Lumea spune că eu am vrut să-l vând, ci nu Nasser, dar noi doi credem același lucru. Suntem pe aceeași lungime de undă. Dar dacă un jucător vrea să plece, o va face sub condițiile noastre. Nu avem în plan să vorbim din nou cu Real pentru Mbappe. Perioada de transferuri se încheie pe 31 august, la miezul nopții. Vom proceda în felul următor: îl păstrăm și îi prelungim contractul. Dar nu îl vom lăsa să plece pentru mai puțin decât i-am plătit lui Monaco, când noi încă le mai datorăm bani", a explicat Leonardo.

Astfel, Mbappe va mai putea încerca să ajungă pe Santiago Bernabeu abia vara viitoare, indiferent dacă o va face din postura de jucător liber de contract sau nu.

Etichete: real madrid , psg , leonardo , florentino perez , kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă