Răscoală la Dinamo! Primii oameni care se ridică împotriva DDB: „Oportuniștii încep să văndă iluzii. Așa se întâmplă când clubul e condus din mijlocul galeriei!”

2 săptămâni in urmă 1

În ultimul an și jumătate, proiectul socios „Doar Dinamo București”, care înglobează peste 14.000 de membri cotizanți, a pompat sute de mii de euro în conturile lui Dinamo. Totuși, nu toată lumea e pe deplin satisfăcută de modul în care liderii proiectului manageriază situația echipei de fotbal. 

În decursul ultimelor săptămâni, Gheorghe Hăhăianu, un membru DDB din Buzău, a lansat mai multe mesaje publice în care critica unele decizii luate de oamenii din fruntea board-ului DDB. Ultimul mesaj a fost publicat după eșecul lui Dinamo cu Poli Iași. Acesta e nemulțumit de modul în care „echipa e condusă de oamenii din mijlocul galeriei”. 

„Oportuniștii încep să vândă iluzii”

„Când clubul e condus din mijlocul galeriei. 

Eu refuz să cred că acesta este nivelul de exprimare al echipei Dinamo.  Ma adresez vouă, suporteri cotizanți sau nu, cei care treceți și prin filtrul rațiunii  tot ceea ce trăim în ultimul an, nu doar prin latura emțională. Când există vid de putere provocat de inginerii puse la cale de afaceriști de carton, apar oportuniști care, speculând latura emoțională a suporterului dinamovist (sătul de umilințe), încep să vândă iluzii . 

Scopul, nobil de altfel, de a salva clubul, se transformă încet, încet, într-o aface de familie care scoate în față liderii de galerie Bucurică si Tararache, care aruncă la înaintate un board DDB bine intenționat (dar numit de ei), care să gestioneze banii membrilor cotizanți  prin conturile APCH . Aura creată de acesșta prin coregrafiile plătite tot de noi le-a dat avânt , crezându-se manageri care pot conduce și un club de talia lui Dinamo din umbră. Iar când deții 20,06 din acțiuni la club, deși noi am votat pentru 27,5 % împrumutând clubul cu bani, acest fapt te face și mai important. 

Noi, cei mulți care credem în programul DDB ,trebuie să intervenim urgent și să cerem separarea juridică a Programului DDB , alegerea noului Board care să ne reprezinte în cadrul unei Adunări Generale extraordinare. Toate aceste promisiuni au fost încălcate cu bună știință, iar celor care au luat atitudine li se răspunde cu cenzură ( block), practică de domeniul trecutului. Așa se întâmplă când se calcă în picioare sistemele de valori după care ar trebui să se ghideze întreaga societate și când lăsam oportuniștii să ne controleze emoțioal . Asta pentru că în viața asta ar trebui să avem si altceva de făcut”. 

„Modul în care membrii sunt tratați lasă de dorit”

Zilele trecute, suporterul respectiv a trimis un mesaj unuia dintre reporterii ziarului, pe care Gazeta îl reproduce integral mai jos: 

„Sunt dinamovist de peste 45 de ani, dar modul în care membrii cotizanți sunt tratați lasă de dorit. Încerc de mult timp să spun că nu există comunicare, transparență, reprezentativitate, respect și suntem blocați pe toate grupurile, pe rând”.

Scrisoarea deschisă a suporterului nemulțumit:

La începutul lunii martie, Gheorghe Hăhăianiu a lansat o scrisoare deschisă pe Facebook, ținta fiind liderii DDB. El spune că a ajuns să fie blocat pe unele grupuri de WhatsApp aferente proiectului. 

Scrisoare deschisă către Asociația Peluza Cătălin Hîldan 

Salut, Pentru că noi suntem importanți doar dacă facem/extindem abonamente, cumpărăm bilete, dirijăm 3,5% din impozite, cumpărăm tricouri și pentru că eu nu vreau să fiu doar curea de transmisie, vă supun atenției celor mulți care, într-o perioadă de pandemie, faceți aproape imposibilul ținând în viață acest club, următoarele:

- Board-ul programului DDB mai există?
 - Care este implicarea fiecărui membru ales? - De ce suntem mințiți(vezi lansarea programului mai 2018 la Opera)cu organizarea alegerilor DDB din iulie 2020
- De ce nu lansați o consultare pe grupurile DDB pentru stabilirea concretă a modalității de alegere a noului board DDB si organizarea Adunării Generale, prezentare bilanț/ balanța venituri/cheltuieli obiective, rezoluții ale Adunării Generale? 
- De ce participă Bucurică Elias, lider de galerie, la ședințele CA și AGA ale clubului și negociază cu jucători, antrenori terți, cine l-a mandatat? 
- Unde sunt cele 7,5% acțiuni pe care trebuia să le avem +20,06%, înainte de vânzarea clubului și pentru care am votat? - Unde sunt tricourile inscripționate cu numele primilor 5300 acționari? 
- De ce se tace în relația cu Negoiță și memorandumul semnat? - De ce uităm că Badea și Borcea au devalizat clubul și ne conduc din umbră pe banii noștri sau pe doua pizza, cu complicitatea celor din galerie care au profitat și în trecut de aceste relații nocive? 
- Care sunt obiectivele realiste din acest sezon și sezonul viitor? De ce aducem ,,petarde” plătite cu 7000 euro + alte cheltuieli cazare, masă, mașini și jucătorii noștri sunt plătiți(sau neplătiți) cu 1000-1500 euro și joacă titulari creând frustrare în cadrul grupului? 
- Unde sunt parteneriatele fluturate cu sponsorizarea de 800.000 euro cu firmele de mașini si tombole deja având 4-5 sold out-uri? 
- Unde e comunicarea? cu excepția votului acoperitor în cazul împrumuturilor, restul aflând din presă. 

- Cu ce culoare vor fi scrise numele noastre pe scaunele noului stadion?😁 Care stadion? - Această formă de comunicare prin comunicate contradictorii(vezi preț tricouri și suma pentru licență). Nu credeți că sunt de natură să aducă neîncredere, ezitare? - Nu mai vreau speculă pe latura emoțională, nu mai vreau ,,pumni în gura” celor care au curajul să spună lucrurilor pe nume pentru că sunt mai dinamovist decât mulți alții care sar să contrazică puși de cei care se ascund. 

Cred ca se impune alegerea noului board de conducere executivă separat de APCH, cu cont bancar separat, cu atribuții și responsabilități clare ,așa cum în toate postările, PCH face referire doar la Programul DDB. Nu vreau să se ințeleagă că nu apreciez eforturile care se fac pentru salvarea clubului meu de suflet pentru care în decursul anilor am suferit sau m-am bucurat pe stadioane, ca membru al galeriei, sau pentru care am contribuit financiar cu 2 carduri de membru, multe bilete cumpărate și 3,5% din impozit pe doi ani. Cred ca e de bun simț să fim consultați, repectați și să consolidăm pe principii sănătoase acest proiect pionierat în fotbalul românesc.

Gheorghe Hăhăianu se mândrește pe Facebook cu cardurile DDB ale familiei

Gheorghe Hăhăianu se mândrește pe Facebook cu cardurile DDB ale familiei

PCH a cedat! Mesaj de amenințare pentru jucătorii lui Dinamo

Armonia dintre ultrașii lui Dinamo și jucători pare să fi ajuns la final. Oamenii care o țin lunar pe Dinamo în viață și-au pierdut răbdarea după înfrângerea din „Copou” și au izbucnit pe Facebook la adresa jucătorilor. 

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare după miezul nopții, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au cedat: „Sincer? Faptul că nu se joacă fotbal cu public a fost norocul vostru astăzi!”, a fost reacția vehementă postată de PCH, o amenințare evidentă la adresa fotbaliștilor de la Dinamo.

VIDEO Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește și alte știri despre Dinamo:

PCH a cedat! Mesaj de amenințare în miez de noapte pentru jucătorii lui DinamoDiscurs dur la adresa lui Dinamo: „E rușinos ce am văzut! Dacă renunți la o parte de bani, nu renunți și la o parte din randament!”Statistică rușinoasă pentru Dinamo! Capitolul la care „câinii” sunt ULTIMII în Liga 1

Ce se va întâmpla cu pandemia în următoarele luni. Fondatorul BioNTech, declarații surprinzătoare

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă