Rareș Bogdan: Sunt curios cum va explica Cioloș la nivel european că s-a aliat cu extremiștii AUR, care sunt împotriva UE

1 lună in urmă 18

Rareș Bogdan a ridicat o problemă care îl vizează direct pe Dacian Cioloș, după ce USR PLUS s-a aliat cu AUR pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. „Sunt curios cum va explica la nivel european că s-a aliat cu extremiștii AUR”, s-a întrebat prim-vicepreședintele PNL.

„Eu sunt foarte curios să îl văd pe domnul Cioloș cum va explica la nivel european că s-a aliat cu extremiștii de la AUR, anti-Uniunea Europeană prin discurs.

Lămuriţi-mă, până la urmă, ce va face Dacian Cioloș acolo? Ne va spune că este un nou european, dar stă la masă, stă la braţ cu AUR care este un partid declarat antieuropean? Sunt câteva lucruri bizare care arată că politicienii, din păcate unii cu state vechi în politica românească, fac greşeli în momentul în care au ajuns la supramaturitate", a spus Rareș Bogdan, sâmbătă dimineața, la Timișoara.

Reprezentanții USR PLUS au anunțat, vineri seara, că au depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Decizia a fost anunțată la Parlament după ședința coaliției de guvernare care s-a încheiat fără ca PNL, UDMR și USR PLUS să ajungă la un compromis. Liderii USR PLUS Dan Barna și Dacian Cioloș au anunțat la Parlament că au depus o moțiune de cenzură la adresa Guvernului Cîțu.

PSD, USR PLUS și AUR au împreună numărul necesar de parlamentari pentru a da jos Guvernul. Pentru ca moțiunea de cenzură să fie aprobată este nevoie de 234 de voturi.

Editor : I.C

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă