Rareș Bogdan, reacție vehementă după decizia din dosarul 10 august. Nu a mai rezistat

2 luni in urmă 1

Rareș Bogdan, reacție vehementă după decizia din dosarul 10 august. Nu a mai rezistat și a răbufnit, în direct, în cadrul unei celebre emisiuni televizate. Liderul PNL susține că se va duce la CEDO pentru a se face dreptate. Declarațiile europarlamentarului îți vor face pielea de găină.

Ce vrea să facă Rareș Bogdan, după decizia luată de judecători în dosarul 10 august

Liderul PNL Rareș Bogdan este revoltat de hotărârea luată de judecători în Dosarul 10 august. Potrivit instanțelor de judecată, cei care au coordonat intervenția din timpul protesteslor care au avut loc pe data de 10 august 2018 nu vor mai fi urmăriți penal. Astfel, prim-vicepreşedintele PNL a anunțat că „ne vom adresa Curții Europene pentru Drepturile Omului”.

„Astăzi, din păcate, după decizie, după ce judecătorii au decis că dosarul nu se redeschide şi că cei 4 şefi ai Jandarmeriei din acest dosar (…) scăpă fără niciun fel de cost în faţa cetăţenilor şi a istoriei, am avut, încă o dată, imaginea unei ţări abandonate, unde Justiţia nu funcţionează, unde Justiţia umblă cu capul spart.

Acum, după ce au închis orice posibilitate și au clasat definitiv acest dosar este absolut normal să comentăm pentru ca am fost acolo, am luat gaze în ochi, ma avut posibilitatea să trăim acele momente, peste 100.000 de oameni au fost în stradă… ”, a declarat, marţi seară, europarlamentarul Rareș Bogdan la B 1 TV.

„Justiţia umblă cu capul spart. Ne vom adresa la CEDO!”

Rares Bogdan, reactie vehementa dupa decizia din dosarul 10 august. Faimosul europarlamentar susține că se simte profund dezamăgit de situația care se petrece în România și nu are de gând să stea cu brațele încrucișate. Rareș Bogdan a intervenit telefonic în cadrul emisiunii „Dosar de Politician” de la B1, în care și-a exprimat indignarea după ce cererea DIICOT de redeschidere a urmăririi penale în Dosarul 10 august a fost respinsă definitv de către Tribunalul Bucureşti, marți, 2 martie 2021.

„Faptul că după trei ani de zile nu se întâmplă nimic și tot ce a fost acolo a fost șters cu buretele ne arată că Justiția din România n-a înțeles absolut nimic din lupta românilor pentru libertate, pentru civism, dar și pentru o Justiție complet liberă.

Noi ne vom adresa Curții Europene pentru Drepturile Omului, ne vom duce la Strasbourg cu ajutorul oamenilor, îi rog să facem front comun pentru ca să atacam decizia de clasare la CEDO pentru a veni Instanța Europeană să redeschidă aceste dosar, nu se poate așa ceva”, a declarat liderul PNL pentru sursa citată anterior.

The post Rareș Bogdan, reacție vehementă după decizia din dosarul 10 august. Nu a mai rezistat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă