Rareș Bogdan, prima declarație despre funcția de ministru al Internelor

2 luni in urmă 1

Rareș Bogdan afirmă că există discuții în PNL și asta pentru că este „un partid viu”, dar nu este vorba despre neînțelegeri. Despre organizarea unui Birou Politic Național, Rareș Bogdan a spus că „a fost o rugăminte a președinților de filiala pentru a purta o discuție. Nu a fost nimic războinic. Considerăm că acum mult mai important e să dăm rapid un guvern.

Am considerat că discuțiile noastre în partid mai pot suportă amânare. Nu există neînțelegeri. Noi suntem un partid foarte mare, cu 245.000 de membri. E un organism viu. Lucrurile nu sunt deloc anormale, dezbaterea e firească într-un partid. Împreună cu Ludovic Orban, Alina Gorghiu, Emil Boc și ceilalți membri ai conducerii PNL vom face să avem un guvern funcțional cu USR-PLUS și UDMR”, potrivit ziare.com.

Pe de altă parte, Rareș Bogdan a negat că ar fi vizat pentru portofolii din viitorul Guvern, precizând că își va termină mandatul de cinci ani de europarlamentar.

„Am văzut și eu că sunt un nume care apare pentru poziții de ministru. Ba la Interne, ba la Externe. Dar eu sunt europarlamentar și prioritatea mea e să-mi duc mandatul până la capăt. Deocamdată, la ministerul de Interne avem un ministru excepțional, pe Marcel Vela”, a menționat Rareș Bogdan.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă