Rareș Bogdan, „number one” - Florin Cîțu: „Este un om care a adus foarte mult PNL-ului, ca imagine”

4 săptămâni in urmă 1

Rareș Bogdan și Florin CîțuRareș Bogdan și Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi seara, la un post TV, că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan este un om care a contribuit foarte mult la campaniile electorale și la campania electorală când a fost ”number one”.

VINERI, 26 MARTIE 2021, 01:07

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Rareș Bogdan este un om pe care-l știam dinainte din presă și am fost invitatul domniei sale în emisiuni înainte de a intra și eu în politică. Deci ne știm de foarte mult timp. Este un om care a contribuit foarte mult la campaniile electorale și la campania electorală când a fost ”number one”, țineți minte acea expresie.

Deci este un om care a adus foarte mult PNL-ului, ca imagine, în acea perioadă. Este un om politic care a rămas și jurnalist, în același timp, dar este un coleg cu care mă înțeleg foarte bine”, a spus premierul Florin Cîțu despre Rareș Bogdan.

Întrebat dacă Rareş Bogdan este un „şarpe" în relaţia cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, premierul a spus: „Nu pot să comentez relaţiile dintre cei doi. Eu pot să vă spun doar de relaţia mea cu Rareş Bogdan. Pentru mine important este ca PNL să rămână consecvent în privinţa ideilor cu care noi am candidat şi programul de guvernare de implementat. Avem multe lucruri împreună, iar liderii PNL toţi susţin acest Guvern, şi Rareş Bogdan şi Ludovic Orban. Ei ştiu foarte bine că de succesul acestei guvernări depinde şi viitorul PNL".

Discuțiile vin în contextul divergențelor publice dintre Rareș Bogdan și Ludovic Orban. Întrebat la un post TV dacă este Rareș Bogdan „șarpele pe care l-a crescut în partid”, Ludovic Orban a spus: „Dar nu l-am crescut eu, că era crescut”.

Ludovic Orban, despre Rareș Bogdan - „șarpele pe care l-a crescut în partid”: „Era crescut deja!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă