Rareș Bogdan, după acordul din coaliție: ”Toți am înțeles că lumea are așteptări mari și nu mai are răbdare”

2 săptămâni in urmă 14

 Fac mai mult rău României decât o face astăzi COVID-19 Rareș Bogdan, atac virulent la "ticăloșii incurabili" din politică și instituții media: Fac mai mult rău României decât o face astăzi COVID-19

Rareș Bogdan a vorbit miercuri, la Realitatea Plus, despre tensiunile din coaliția de guvernare și noul acord semnat de liderii PNL, USR-PLUS și UDMR. Prim-vicepreședintele liberalilor și-a exprimat speranța ca toți să fi înțeles rolul actualei coaliții, care este singura în măsură să contribuie la dezvoltarea țării. 

MIERCURI, 21 APRILIE 2021, 13:48

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: Irina Chirtoc

”O ruptură nu era în interesul nimănui, iar noi nu aveam o altă opțiune de guvernare. Cred că USR a învățat multe în această săptămână, că vor fi suficient de maturi și raționali să înțeleagă că nu putem decât împreună, suntem condamnați, să zic așa, să guvernăm împreună.
Premierul este cel care hotărăște politicile, echipa. În actul semnat ieri s-a stabilit să stea de vorbă cu partidele când ia decizii, lucru pe care l-a făcut oricum luni. Atunci, Cîțu a spus în coaliție că nu funcționează relația cu Vlad Voiculescu, picătura care a umplut paharul a fost acel ordin semnat de Andreea Moldovan.
Personal, mi-aș fi dorit să fie introdus în protocol și chestiunea legată de două tururi la alegeri. 

Florin Cîțu a avut o răbdare de fier în ce-l privește pe Voiculescu. Eu am avut mare încredere că va face ca ministru ce a făcut și în zona de ONG-uri, nu înțeleg ce s-a întâmplat în această perioadă cu lipsa de comunicare și modul în care a luat deciziile. 

Cred că au înțeles cu toți, și cei din PNL, și colegii din coaliție, că lumea nu mai are răbdare. Oamenii sunt ușor dezamăgiți, au așteptări mari. Noi am venit pe un val de simpatie uriaș, după 7 ani de guvernare PSD”, a declarat prim-vicepreședintele PNL. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă