Rareş Bogdan, despre Ludovic Orban: Nu vreau să cred că a trădat, dar sunt câteva lucruri neclare

1 lună in urmă 21

De Monica Palade.
Publicat: 04.09.2021, 11:01.
Actualizat: 04.09.2021, 11:08

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat că acţiunile lui Ludovic Orban sunt bizare, după ce acesta s-ar fi aflat printre parlamentarii prezenţi să ia act de depunerea moţiunii de cenzură.

Rareş Bogdan, despre Ludovic Orban: Nu vreau să cred că a trădat, dar sunt câteva lucruri neclare

Aflat la Timişoara, alături de premierul Florin Cîţu, Rareş Bogdan a declarat că îi este din ce în ce mai greu să creadă în buna-credinţă a lui Ludovic Orban, după ultimele fapte.

"Nu vreau să cred că a trădat, dar sunt câteva lucruri neclare. Niciodată nu au stat Camera Deputaţilor sau Senatului deschise după ora 20, asta înseamnă că funcţionarii de acolo au fost păstraţi până la ora 23 să înregistreze o moţiune. Dacă domnul Orban vrea ca acest guvern să rămână în picioare, şi îl atenţionez că va rămâne în picioare, cu acest premier, nu cred că trebuia să îşi amâne programul de la Arad sau Timişoara, trebuia să îşi continue programul intern, cum o facem şi noi. E puţin ciudat ca preşedintele Camerei Deputaţilor din partidul împotriva căruia este depusă moţiunea de cenzură să stea să aştepte să ia act de moţiunea domnului Simion, Barna, Cioloş.

Putea să îşi delege atribuţile

Putea să îşi delege atribuţile către doamna Prună, vicrepreşedinte care este din partea USR pentru a nu exista nicio suspiciune. Vreau să cred în buna-credinţă a domnului Orban, deşi ultimele date îmi confirmă că lucrul acesta este din ce în ce mai greu. BPN-uri au 26 de persoane. Aseară au fost 12, apoi 11 persoane. În mod normal, moţiunea de cenzură ar trebui redepusă", a declarat Rareş Bogdan.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă