Rareș Bogdan, despre demiterea lui Voiculescu: „Nu se poate să vină un ministru care să înceapă o conferinţă de presă în acelaşi timp cu premierul”

3 săptămâni in urmă 11

Rares Bogdan/sursa foto: pagina de FacebookRares Bogdan/sursa foto: pagina de Facebook

Prim-vicepreședintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat, miercuri după-amiază, la un post de televiziune, că este nevoie mai mult ca oricând de responsabilitate, de „anularea tuturor orgoliilor şi de a înţelege că PNL este un partid responsabil”. Declarația vine în contextul în care premierul Cîțu a decis remanierea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

MIERCURI, 14 APRILIE 2021, 16:36

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Potrivit acelui Rareș Bogdan, premierul Florin Cîţu se bucură de sprijinul PNL în continuare în toate deciziile pe care le ia. Mai mult, europarlamentarul PNL a explicat și cauzele pentru care s-a produs demiterea lui Vlad Voiculescu.

Rareș Bogdan: „Nu poate fi contestat şi nu i se poate pune la îndoială puterea. (...) Nu se poate să vină un ministru care să înceapă o conferinţă de presă în acelaşi timp cu premierul. O decizie precum cea legată de schimbarea regulilor de carantinare nu o poate afla un premier din Monitorul Oficial.”

Potrivit lui Rareş Bogdan, citat de Mediafax, la şedinţa de luni a coaliţiei atât Dan Barna, cât şi Anca Dragu şi Ionuţ Moşteanu au fost informaţi cu privire la „anumite nemulţumiri” pe care premierul Florin Cîţu şi PNL le au în legătură cu Andreea Moldovan şi Vlad Voiculescu.

„Barna a spus că îl susţine în totalitate pe Voiculescu şi intenţia este de a nu-l retrage. Din păcate după acest moment a venit această chestiune de aseară care l-a pus pe premierul Cîţu într-o situaţie complet anormală (ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, n.r.). Sunt convins că maturitatea şi echilibrul vor prima”, a adăugat Rareş Bogdan.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă